Få odds 15.00 på at Danmark banker bjørnen tilbage til Rusland

Rusland byder Danmark op til kamp og scenen er Parken, hvor der er optræk til en spændende kamp. Det er en af 12 kampe, der spilles i tredje og sidste runde af gruppespillet ved Euro 2020 og afvikles den kommende mandag. Mens Rusland går ind til Euro 2020 som nummer 38 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. Danmark går ind til turneringen som nummer 10 på ranglisten.

Rusland kan ikke tage førstepladsen i gruppen, til gengæld kan det ene point vise sig nok til andenpladsen. Det sker, hvis Belgien samtidig slår Finland. Rusland kan også i yderste konsekvens være færdige ved turneringen efter denne kamp, så alt er i spil.

Danmark leverede en eminent kamp mod Belgien. Det var bare ikke nok. Når de bare nogenlunde samme niveau mod Rusland, tager de også tre point her. I sidste ende kan det dog stadig vise sig ikke at være nok.

Rusland vs Danmark statistik og historik

Danmark åbnede deres Euro 2020 kampagne med gode tal for deres foregående 10 Euro 2020 landskampe. Danmark fik netmaskerne til at blafre 2.4 i gennemsnit pr. kamp, hvilket kaster en total på 24 kasser af sig. De indkasserede selv 9 mål, et snit på 0.9 pr. game, da de holdt rent bur i 4 af disse kampe.

Oven på én sejr og ét nederlag ved Euro 2020, ved Rusland, at de skal bruge mindst ét point for at kunne håbe på adgang til 1/8-finalen.

Det har været en ekstremt skuffende turnering indtil nu for Danmark, som efter nederlag i deres første to kampe er desperate efter deres første point ved EM 2020.

Form Rusland møder Danmark

Rusland håber på yderligere point til samlingen.

Resultaterne har været rimelige uden at være prangende for Rusland igennem de seneste ugers kampe. Deres seneste tre landskampe gav først Rusland en 1-0 sejr mod Bulgarien, herefter fulgte et 3-0 nederlag mod Belgien, mens de i det seneste opgør vandt 1-0 mod Finland.

Danmark drømmer om mere.

Danmark er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Danmark seneste 3 landskampe byder på en 2-0 sejr mod Bosnia-Herzegovina, et 1-0 nederlag mod Finland og senest et 2-1 nederlag mod Belgien.

Rusland ogDanmark – indbyrdes historik

Da nationerne senest trådte an imod hinanden i et indbyrdes opgør, som fandt sted 29 februar 2012, trak Rusland sig med 2-0 sejrrigt ud af kampen. Rusland går ind til opgøret med en historik mod Danmark, der siger 1-0-0 for deres seneste 1 landskampe.

Formstærk måltyv

Det er vanskeligt at komme udenom Artem Dzyuba, når snakken går på en målscorer for Rusland. Artem Dzyuba formåede at nette 2 gange i de foregående seks landskampe for Rusland. Yussuf Poulsen har leveret varen for Danmark i deres seneste kampe. Både han og hans landsmænd satser på, at han kan føje flere mål til de 2, han præsterede i deres seneste seks landskampe.