Sådan kan du blive bedre til at variere dine odds

betting online on a laptop

Betting handler ikke kun om at spille på kampe og vinde gevinster.

Det handler lige så meget om at have et godt kendskab til den sport, man elsker at følge med i og spille på. Måske ved du allerede, at betting godt kan gå hen og blive monoton, især hvis man ikke forstår hvordan man foretager varierede odds på ens yndlingssportsgren. I denne artikel får du derfor tips til, hvordan du kan spille mere varieret og optimere dine odds.

Spar med andre betting entusiaster på sociale medier

For at kunne tænke nyt og anderledes er det en rigtig god idé at have nogen, man kan sparre med omkring ens odds strategier. Hvis der ikke er nogen i dit lokale netværk, som deler din interesse for betting, bør du overveje at vende dig mod de sociale medier.

På flere af de sociale medier, heriblandt Facebook, findes der nemlig mange forskellige grupper som udelukkende er for odds entusiaster, hvor man kan dele tipskuponer og gode råd med hinanden. Det er den helt oplagte måde til at få øjnene op for alternative odds metoder, og blive mere nuanceret i den måde man placerer bets på. Og så er det interessant også at kunne følge lidt med i andres odds kuponer.

Husk at sammenligne odds – og hold øje med kampagner

Forskellige bookmakere tilbyder forskellige odds og kampagner. For at variere dine odds og optimere dine chancer for gevinst er det en kæmpe fordel hvis du jævnligt holder dig opdateret med bookmakernes forskellige tilbud, uanset hvilken sportsgren det drejer sig om.

Du behøver ikke engang klikke dig ind på de forskellige bookmakeres hjemmesider for at finde rundt i tilbudsjunglen. Der findes nemlig specielle hjemmesider som har samlet alle de bedste tilbud fra de forskellige spiludbydere – blandt andet Bonusfinder DK, hvor du kan få en liste over diverse sportsbook bonusser. På den måde kan du spare meget tid og hurtigt danne dig overblik over forskellige tilbud og kampagner, som bedre vil hjælpe dig med at variere dine odds til de bedst mulige gevinster. 

Større viden, større variation

For at kunne variere ens odds er det generelt vigtigt at man har en god grundviden – og konstant søger ny viden – omkring den sportsgren, man holder af at spille på.

Hvis du elsker at oddse på fodboldkampe, er det fx en god idé at have styr på flere forskellige fodboldligaer, og hvis man virkelig vil nørde kan man vælge at følge med i flere forskellige divisioner inden for samme land. Der er mange måder, man kan tilegne sig ny viden på; internetartikler, ekspertklummer, podcasts, highlights fra kampe og meget mere. I dag er der nærmest ingen grænser for, hvor stor en mængde viden man kan opnå, og jo mere viden du har om forskellige hold og spillere, jo bedre vil du være rustet til at kunne variere dine odds og strikke en spændende tipskupon sammen. 

På YouTube er der også masser af fodbold- og oddsviden at hente.


At have en stor portion viden og sparring med andre odds entusiaster garanterer selvfølgelig ikke, at man altid placerer de rigtige odds og hiver en gevinst hjem hver gang – men man har uden tvivl en bedre forudsætning, end hvis man udelukkende placerer “blinde” odds!