Salah og Liverpool på revanchetogt mod Real Madrid

Liverpool skal op imod Real Madrid med kickoff den kommende lørdag på Stade de France. Efter måneders hårde kampe er det nu op til disse to klubber at afgøre, hvem der tager Champions League trofæet i denne sæson.

Liverpool har mødt hård konkurrence på deres vej til finalen, hvilket kun gør det endnu mere imponerende, at de har en næsten perfekt rekord: 12 kampe og kun et nederlag, i ottendedelsfinalen mod Inter. Klopp afviger sjældent fra sin gennemprøvede 4-3-3-formation – et system, der har tjent de røde fantastisk godt siden tyskerens ankomst i 2015. Deres højintensive pres er blevet forfinet i de seneste sæsoner.

Mo Salah har ofte været dette Liverpool-holds ansigt udad til, siden han ankom fra Roma i 2017. Hans tempo, intelligens og afslutninger hjalp ham på vej mod topscorertitlen i Premier League endnu engang.

Real Madrid går ind til finalen som outsider, men når de kunne vende den episke duel mod Manchester City, efter også at have chokeret Paris SG, samt overlevet et attentat fra Chelsea, de forsvarende mestre, kan man intet udelukke fra Real Madrids side.

Karim Benzema er i sit livs form, og med Vinicíus Júnior, der yder glimrende støtte fra fløjen, tør nogen så udelukke, at de 13-dobbelte vindere gør det, de er bedst til? Mange mennesker undrede sig over, hvor Real Madrids mål ville komme fra, da Cristiano Ronaldo forlod dem i 2018, men Karim Benzema har ydet mere end ”bare” trådt i karakter. Real Madrid er nået til Europa Cup-finalen for 17. gang i denne sæson, seks flere end nogen anden klub. De har vundet deres sidste syv finaler i denne turnering.

Liverpool v Real Madrid statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Liverpool giver 2.05 for en sejr, uafgjort betaler 3.50 retur, mens Real Madrid giver 3.40 på oddset.

Liverpool har spandevis af selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp den kommende lørdag Deres seneste 10 kampe kastede fornemme 2.2 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 22 garn. De lukkede 10 mål ind i samme tidsrum, et snit på et pr. kamp med clean sheets i fire af dem.

Real Madrid udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste 10 kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.6 kasser pr. kamp, eller 26 mål i alt. De indkasserede også 12 scoringer, eller et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Liverpool til 2.05 på oddset virker som et fristende bud på den kommende lørdag. Bookmakerne giver Liverpool 49% chance for at tage tre point mod Real Madrid. Det svarer til, at man får 2.05 på oddset for sejr til Liverpool, mens uafgjort giver 3.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til Real Madrid betaler dig pengene 3.40 gange igen på oddset.

Facts og finurligheder for Liverpool v Real Madrid.

 • Liverpool har ikke tabt 38 af 39 af deres seneste hjemmekampe
 • Liverpool har ikke tabt 39 af 41 af deres seneste kampe
 • Liverpool scorede i 34 af deres seneste 36 hjemmekampe
 • Liverpool scorede i 26 af deres seneste 27 kampe
 • Liverpool vandt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Real Madrid scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
 • I 5 af de seneste 6 udekampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Real Madrid vandt 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • I 5 af de seneste 7 kampe Real Madrid har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Real Madrid i 9 af de seneste 11 kampe
 • Liverpool har har ikke vundet i de 5 seneste kampe i træk mod Real Madrid
 • Liverpool har tabte i 4 af 5 seneste kampe mod Real Madrid
 • Liverpool har scoret imod i 4 af de senest 5 kampe mod Real Madrid

Liverpool vs Real Madrid – Seneste nyt

Liverpool kan have op til tre fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Real Madrid.

Divock Origi, Thiago Alcántara og Fabinho er blandt de tre spillere, som mangler for Liverpool på lørdag.

Lineup Liverpool vs Real Madrid

Form Liverpool mod Real Madrid

Liverpool er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 0-0 mod Chelsea, før de bankede Southampton med 2-1. Senest blev Wolverhampton nedlagt i en 3-1 sejr.

Liverpool v Real Madrid Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Liverpool senest mødte Real Madrid i Champions League. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 0-0 pointdeling. Bookmakerne har Liverpool som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.05, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Liverpool 49% chance for at banke Real Madrid. En pointdeling betaler 3.50 i gevinst på oddset, hvor imod Real Madrid udbetaler 3.40 i gevinst på oddset for en sejr. Liverpool går ind til opgøret med en historik mod Real Madrid, der siger 2-1-4 for deres seneste 7 kampe i Champions League.

I de foregående syv kampe mellem Liverpool og Real Madrid bød fire af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i to af de 10 kampe.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Liverpool spilles til 2.05, mens bedste odds på uafgjort er 3.50. Endelig kaster en udesejr til Real Madrid 3.40 af sig på oddset.

Liverpool var i stand til at vinde syv af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort to gange. De led også et nederlag i denne serie. Real Madrid sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort en gang og led tre nederlag.

Topscorer i form

Hold øje med Mohamed Salah, når du søger en målmager, eftersom han virker målsulten. Han har været på pletten tre gange i seks kampe i alle turneringer for Liverpool, mens sæsontotalen læser 23 kasser lige nu.

Rodrygo har stået det rette sted fem gange i seks kampe i alle turneringer for Real Madrid, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 27 mål.