Salernitana mod AC Milan i Serie A runde 26 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Stadio Arechi på lørdag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at AC Milan som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Salernitana.

Efter 23 kampe afviklet er Salernitana placeret nummer 20 i stillingen med 11 point. Der er 44 points forskel til AC Milan, der som nummer 1 har samlet 55 point sammen.

AC Milan er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Serie A til Salernitana, når de to rivaler skal op imod hinanden på lørdag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Salernitana ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 27 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.7 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

AC Milan kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 8 mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 4 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Salernitana v AC Milan.

  • Der er scoret imod Salernitana i de seneste 17 kampe
  • Salernitana har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Salernitana tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
  • I 3 af de seneste 4 kampe Salernitana har spillet, har begge hold scoret
  • Salernitana ikke scoret i 5 af deres seneste 6 hjemmekampe
  • AC Milan scorede i 19 af deres seneste 21 udekampe
  • AC Milan har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • AC Milan vandt 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • I 5 af de seneste 7 kampe AC Milan har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod AC Milan i 8 af de seneste 10 kampe

Form Salernitana mod AC Milan

Salernitana drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Salernitana i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De tabte med henholdsvis 3-0 og 4-1 mod Lazio og SSC Napoli. Senest var der dog lidt trøst at hente efter 2-2 mod Spezia.

AC Milan fortsætter pointhøsten.

AC Milan har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Inter nedlagt 1-2, hvorpå Lazio blev fejet til side med 4-0. Senest gik formen ud over Sampdoria, der blev slået med 1-0.

Salernitana v AC Milan Indbyrdes historik

AC Milan havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i December 2021 i Serie A. Salernitana går ind til opgøret med en historik mod AC Milan, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 26 fortæller os, hvor Salernitana og AC Milan ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende lørdag på Stadio Arechi.

Formstærk måltyv

Hold øje med Federico Bonazzoli når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Salernitana, mens sæsontotalen læser 4 kasser lige nu.

Zlatan Ibrahimovic har stået det rette sted 5 gange i seks kampe for AC Milan, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.