Salernitana mod AC Milan – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er mere end point på spil, når Salernitana tørner sammen med rivaler AC Milan i et derby Serie A på fredag på Stadio Arechi.

På en tredjeplads i tabellen har AC Milan opnået 32 point på de første 16 afviklede runder. Salernitana samlede otte point til kontoen, hvilket kaster en placering som nummer 20 i Serie A stillingen af sig.

Salernitana fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv den kommende fredag. AC Milan bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Det er ikke sådan, at Salernitana ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 24 mål imod, et gennemsnit på 2.4 pr. kamp med nul clean sheets undervejs.

AC Milan har stået for 1.6 mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp den kommende fredag. De scorede 16 mål selv, men tillod også ti mål imod. Det kaster et gennemsnit på en af sig pr. kamp, der også bød på rent bur fire gange.

Salernitana kan blot fremvise en enkelt sejr efter 16 spillede kampe i Serie A i denne sæson. De har spillet uafgjort fem gange og lidt ti nederlag. Salernitana indkasserede mindst ét mål i deres seneste 19 kampe.

AC Milan kigger på ti sejre, samt to uafgjorte såvel som fire nederlag i Serie A.

Vores tip

  • Salernitana har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Salernitana i 17 af de seneste 19 kampe
  • 8 af Salernitana’s seneste 10 kampe havde over 2.5 mål
  • 5 af Salernitana’s seneste 6 hjemmekampe havde over 2.5 mål
  • Der er scoret imod Salernitana i 8 af de seneste 9 hjemmekampe
  • 9 af AC Milan’s seneste 11 kampe havde over 2.5 mål
  • 8 af AC Milan’s seneste 10 udekampe havde over 2.5 mål
  • I de seneste 4 udekampe i træk AC Milan har spillet, har begge hold scoret
  • AC Milan scorede i 13 af deres seneste 15 udekampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe AC Milan har spillet, har begge hold scoret

Form Salernitana mod AC Milan

Salernitana har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 3-0 af Fiorentina, før Bologna satte sig igennem med 1-2. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Atalanta, der satte sig igennem med 4-1. Salernitana har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Stadio Arechi. De opnåede uafgjort to gange og tabte tre af disse, hvori de scorede seks og indkasserede 12 mål.

AC Milan har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 3-2 til Atalanta. De svarede stærkt igen mod Newcastle, som blev slået 1-2, før de sejrede 3-0 over Monza. I deres seneste seks udekampe i Serie A vandt AC Milan to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede 13 og scorede 11 mål.

Salernitana opnåede nul sejre og nul point i de seneste fire kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede en gange i disse kampe, men lukkede også selv 11 ind. AC Milan noterede sig seks point efter to sejre i deres seneste tre kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede fire mål, men indkasserede også to selv.

Salernitana vs AC Milan – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Salernitana, når de skal i aktion mod AC Milan.

Guillermo Ochoa og Boulaye Dia er blandt de to spillere, som mangler for Salernitana den kommende fredag.

AC Milan må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Serie A, da hele to har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i AC Milan-truppen, er Malick Thiaw i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Tommaso Pobega, Noah Okafor, Yunus Musah, Malick Thiaw, Marco Pellegrino, Pierre Kalulu, Marco Sportiello og Mike Maignan bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med AC Milan, når de drager til Stadio Arechi.

Salernitana mod AC Milan – indbyrdes historik

AC Milan er ubesejret mod Salernitana i de sidste 4 indbyrdes opgør. Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Salernitana senest mødte AC Milan i Serie A. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 1-1 pointdeling. Salernitana vandt nul af deres foregående fire kampe mod AC Milan, mens sidstnævnte vandt to af disse og resten sluttede uafgjort.

AC Milan scorede i deres seneste 4 opgør mod Salernitana i Serie A. I tre af de tidligere fire kampe mellem Salernitana og AC Milan scorede begge hold.

Salernitana mod AC Milan Spiltips

Med bare ét mål i Serie A på det seneste er Antonio Candreva ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. AC Milan sætter deres lid til, at Olivier Giroud kan vise tænder igen efter to mål i de seneste seks kampe i Serie A.

Salernitana vandt beskedne tre sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne tre gange, mens de tabte fire kampe. Gæsterne fra AC Milan vandt fire af deres seneste 10 udekampe, hvoraf tre sluttede remis. De tabte desuden tre af disse udekampe. Begge hold har været ringe til at holde deres modstander fra scoring i den seneste tid. Salernitana holdt kun rent bur i to af deres seneste 10 hjemmekampe, mens AC Milan præsterede et rent i to af deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i to kampe af de seneste fire kampe mellem disse to hold. Salernitana præsterede et gennemsnit på en mål, mens AC Milan snittede 1.75 mål i disse. Begge hold scorede tre gange i disse kampe. Over 2.5 mål gav gevinst i otte af Salernitanas forudgående ti kampe på tværs af alle turneringer. De præsterede et gennemsnit på 1.2 mål i løbet af denne serie. Der var gevinst på over 2.5 mål i otte af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.8 mål i disse kampe.