Inter skal forsvare førsteplads mod bundproppen

Der venter Salernitana en svær kamp, når de brager ind i topholdet Inter den kommende fredag til en kamp i Serie A på Stadio Arechi. Ruller sidstnævnte sig ud, kan der vente førstnævnte en kæberasler.

Efter 17 kampe afviklet er Salernitana placeret nummer 20 i stillingen med 8 point. Der er 32 points forskel til Inter, der som nummer 1 har samlet 40 point sammen.

Salernitana har brug for en sejr den kommende fredag for at lukke afstanden til Inter i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Salernitana ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 8 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 22 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.2 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Inter rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 7 gange, eller 0.7 gange pr. kamp, hvor de præsterede 6 clean sheets.

Vores tip

Facts og finurligheder for Salernitana v Inter.

  • Salernitana har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Salernitana i de seneste 10 kampe
  • Salernitana tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Salernitana ikke scoret i 6 af deres seneste 7 kampe
  • Inter har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste kampe
  • Inter scorede i 20 af deres seneste 22 udekampe
  • Inter vandt 9 af 11 af deres seneste kampe
  • Der er ikke scoret imod Inter i 5 af de seneste 6 kampe

Form Salernitana mod Inter

Salernitana er igen havnet i problemer.

Salernitana har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-0 af AC Milan, før Fiorentina satte sig igennem med 4-0. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Genoa, der satte sig igennem med 1-0.

Inter på fortsat vinderkurs.

Inter har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Roma med 0-3. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Real Madrid. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-0 over Cagliari.

Salernitana v Inter Indbyrdes historik

Som nyt hold i Serie A er det således første gang, at Salernitana møder Inter på dette niveau.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 18 fortæller os, hvor Salernitana og Inter ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende fredag på Stadio Arechi.

Flere mål i vente

Er man på jagt efter en målscorer, kunne det ligne en god idé at holde på Federico Bonazzoli. Han er topscorer for Salernitana med 3 mål for sæsonen og præsterede desuden 1 i de seneste seks kampe.

Inter krydser til gengæld fingre for, at Lautaro Martinez kan finde vej til netmaskerne igen. Han er oppe på 10 mål i alle turneringer i denne sæson, og leverede 4 i de seneste seks.