Salernitana mod Spezia i Serie A runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Salernitana har fordel af hjemmebane på Stadio Arechi, når Spezia kommer forbi den kommende mandag til et opgør i Serie A.

Salernitana lægger beslag på placeringen som nummer 20 i Serie A med 10 point for deres første 22 kampe. Differencen til Spezia er 15 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 14 i tabellen for 23 kampe.

Salernitana har brug for en sejr på mandag for at lukke afstanden til Spezia i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Salernitana ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 4 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 27 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.7 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Spezia ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Salernitana v Spezia.

  • Der er scoret imod Salernitana i de seneste 16 kampe
  • Salernitana tabte 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Salernitana har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
  • Salernitana ikke scoret i deres seneste 5 hjemmekampe
  • Spezia vandt deres seneste 3 kampe
  • Spezia scorede i deres seneste 6 kampe
  • Spezia har ikke tabt 5 af 6 af deres seneste kampe

Form Salernitana mod Spezia

Salernitana håber på frisk start.

Salernitana har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-1 sejr over Verona. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 3-0 til Lazio, siden 4-1 mod SSC Napoli.

Spezia i fantastisk form.

Spezia har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Genoa nedlagt 0-1, hvorpå AC Milan blev fejet til side med 1-2. Senest gik formen ud over Sampdoria, der blev slået med 1-0.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Spezia som vores favorit til en sejr. Bookmakerne giver Salernitana 32% chance for at tage tre point mod Spezia. Det svarer til, at man får <span class=’si-odds’ odds=”3.1″ odds_f=”21/10″ odds_a=”+210″>3.10</span> på oddset for sejr til Salernitana, mens uafgjort giver <span class=’si-odds’ odds=”3.45″ odds_f=”27/11″ odds_a=”+245″>3.45</span> gange igen. Et væddemål på en udesejr til Spezia betaler dig pengene <span class=’si-odds’ odds=”2.25″ odds_f=”5/4″ odds_a=”+125″>2.25</span> gange igen på oddset.

Salernitana v Spezia Indbyrdes historik

Spezia havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-1 tilbage i octubre 2021 i Serie A. Salernitana går ind til opgøret med en historik mod Spezia, der siger 0-0-1 for deres seneste 1 kampe i Serie A.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Salernitana og Spezia ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på Stadio Arechi.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Federico Bonazzoli. Han har vist flaget for Salernitana med 4 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Spezia har til gengæld forhåbninger om, at Emmanuel Quartsin Gyasi kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 4 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.