Salzburg mod Benfica – Optakt, Spilfiduser, Odds

Salzburg går ind på Red Bull Arena til deres sidste kamp i Champions League gruppespillet i denne omgang. De skal op imod Benfica på tirsdag, med begge parter på udkig efter et godt resultat.

Salzburg går ind til sidste runde i gruppespillet af Champions League på fire point, og det er ikke længere muligt at kvalificere sig til næste runde. Tredjepladsen er dog ikke sikret endnu, men det kræver “blot” et point eller endda et smalt nederlag mod Benfica.

Med blot en point på kontoen indtil videre skal Benfica hæve niveauet, hvis de skal sikre deres første sejr her i gruppespillet i Champions League.

Når det kommer til mål, er Salzburg ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne syv gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med tre clean sheets undervejs.

Benfica har stået for to mål i de seneste ti kampe, og de taler tager de så med til deres udekamp på tirsdag. De scorede 20 mål selv, men tillod også 17 mål imod. Det kaster et gennemsnit på 1.7 af sig pr. kamp, der også bød på rent bur en gange.

  • 10 af Salzburg’s seneste 12 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Salzburg’s seneste 9 hjemmekampe havde under 2.5 mål
  • 8 af Salzburg’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • 3 af Salzburg’s seneste 4 kampe havde under 1.5 mål
  • Salzburg har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Benfica scorede i 26 af deres seneste 28 udekampe
  • Benfica vandt 7 af 9 af deres seneste udekampe
  • Benfica scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Benfica har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
  • Benfica har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste udekampe

Odds til kampen mellem Salzburg og Benfica leveres af Bet365. For a full list of odds for the match visit Bet365.com

Odds på kampen: Salzburg (2.75) | Uafgjort (3.60) | Benfica (2.40)

Over/Under mål (O/U): Under 2.5 (2.10) | Over 2.5 (1.70)

Begge hold til at score (O/U): BTTS Nej (2.20) | BTTS Nej (1.61)

Mangler du en bookmaker til Salzburg mod Benfica? Få et risikofrit væddemål her.

Salzburg vs Benfica – Seneste nyt

Lineup Salzburg vs Benfica

Form Salzburg mod Benfica

Salzburg ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Real Sociedad. Herefter var de oppe imod Wolfsberger AC i en kamp, der sluttede 1-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Rapid Wien, som blev nedlagt med 0-1.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er Benfica på udkig efter en sejr. Mod Inter spillede de 3-3, før de også delte point med Moreirense i en 0-0 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod Farense. Det er ikke dårligt at have besøg af Benfica i Champions League i denne sæson, da de har indkasseret imponerende fire indtil nu. Det efterlader dem med den dårligste statistik for indkasserede mål på udebane i denne sæson.

Salzburg mod Benfica – indbyrdes historik

Sidste gang disse to hold stod over for hinanden, vandt Salzburg med 0-2. Der er ingen tvivl om, at de planlægger et lignende resultat den kommende tirsdag.

Salzburg vandt seks af deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer, mens det blev til fire nederlag. Benfica vandt syv af deres seneste 10 udekampe, og spillede en uafgjort, mens det blev til to nederlag. Salzburg har holdt modstanderen fra scoring på Red Bull Arena i fem af de foregående 10 hjemmekampe. Samtidig har Benfica præsteret at holde rent bur i fire af deres seneste 10 udekampe.

Salzburg mod Benfica – Hold øje med…

Hold godt øje med Oscar Gloukh, hvis du søger efter en mulig målscorer, da han været på pletten to gange på det seneste for Salzburg. For gæsterne præsterede Joao Mario tre mål i det seneste halve dusin kampe, og begge spillere har helt sikkert kig på at udvide totalen.