Salzburg mod Chelsea Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Salzburg skal op imod Chelsea på tirsdag i en duel på Red Bull Arena. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

Med 6 point for deres første fire kampe i Champions League turneringen, har Salzburg stadig en god chance for at nå næste runde. De skal sandsynligvis vinde her i femte runde for at tage førstepladsen, men uafgjort giver også en god position i forhold til at gå videre.

Når det kommer til mål, er Salzburg ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 11 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Chelsea rejser til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 kampe. Nydelige 2.1 mål pr. kamp, 21 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 11 gange, eller 1.1 gange pr. kamp, hvor de præsterede 4 clean sheets.

Salzburg mod Chelsea Optakt

Salzburg går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Dinamo Zagreb, før de nedlagde Austria Wien med 1-3. Mod Sturm Graz blev der delt i porten i en 0-0 kamp. Salzburg vandt fire af deres seneste seks hjemmekampe i Champions League, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 0 nederlag. De scorede 9 mål og lukkede 4.

Chelsea har været godt organiserede i deres seneste tre kampe, som sammenlagt kastede fem point af sig. De lagde ud med at banke Aston Villa med 0-2 før de lod sig nøje med det ene point i en 0-0 kamp mod Brentford. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Manchester United. Chelsea formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i Champions League. De opnåede 1 uafgjorte og tabte 1, hvori de indkasserede 7 og scorede 11 mål.

Vi ser værdi på oddset i at gå efter krydset her, når Salzburg skal op imod Chelsea. Førstnævnte har været inde i en mindre byge af uafgjorte kampe i den senere tid.

Facts og finurligheder for Salzburg v Chelsea.

  • Salzburg scorede i deres seneste 37 kampe
  • Salzburg scorede i 55 af deres seneste 56 hjemmekampe
  • Salzburg har ikke tabt deres seneste 13 kampe
  • Salzburg har ikke tabt 9 af 10 af deres seneste hjemmekampe
  • I 5 af de seneste 6 kampe Salzburg har spillet, har begge hold scoret
  • Chelsea vandt deres seneste 4 kampe
  • Chelsea scorede i 11 af deres seneste 13 kampe
  • Chelsea har ikke tabt deres seneste 5 kampe
  • Der er scoret imod Chelsea i 7 af de seneste 9 udekampe
  • Der er ikke scoret imod Chelsea i de seneste 3 kampe

Salzburg vs Chelsea – Seneste nyt

Salzburg kan i værste fald risikere at have hele 9 spillere på fraværslisten når de den kommende tirsdag igen skal i kamp.

Oumar Solet, Bernardo, Luka Sucic, Andreas Ulmer, Sekou Koita, Nicolas Capaldo, Fernando, Dijon Kameri og Samson Tijani er alle ude af truppen, som Salzburg tager imod Chelsea med på Red Bull Arena.

Chelsea ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som på tirsdag møder Salzburg.

Kalidou Koulibaly, Reece James, Wesley Fofana og N’Golo Kanté bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Chelsea, når de drager til Red Bull Arena.

Salzburg mod Chelsea – indbyrdes historik

Salzburg vandt 0 af deres foregående 2 kampe mod Chelsea, mens sidstnævnte vandt 1 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 3.75 i skrivende stund.

Begge hold scorede i 2 af de seneste 2 kampe mellem Salzburg og Chelsea.

Salzburg mod Chelsea Spiltips

Salzburg høstede tre point i 5 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 1 nederlag i denne serie. Chelsea sikrede sig 5 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 4 nederlag. Chelsea præsterede 3 sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 kamp af de seneste 2 kampe mellem disse to hold. Salzburg præsterede et gennemsnit på 2 mål, mens Chelsea snittede 3 mål i disse. Begge hold scorede 2 gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Salzburgs seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.6 mål i disse kampe.