Salzburg mod overmagten fra Bayern München i Champions League

Salzburg byder velkommen til Bayern München i hvad der er deres duel i 1/8 af Champions League. Kampen sparkes igang på onsdag på Red Bull Arena.

Har Salzburg overhovedet en chance mod Bayern München i den første af to dueller, er spørgsmålet mange stiller sig selv. Det vil være en mindre overraskelse, hvis ikke Bayern München allerede har sikret videre deltagelse efter dette første møde.

Salzburg v Bayern München statistik og historik

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Salzburg giver 8.00 for en sejr, uafgjort betaler 5.50 retur, mens Bayern München giver 1.36 på oddset.

Salzburg er forholdsvis gennemsnitlige, når det kommer til målscoringens kunst i øjeblikket. Hjemmeholdet præsterede beskedne 15 mål i deres foregående 10 opgør, et gennemsnit på 1.5 kasser pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål ind, eller 1.1 mål i gennemsnit. De holdt modstanderen fra scoring 1 gange undervejs.

Bayern München kan inden deres kommende opgave fremvise en rimeligt god målform for deres seneste 10 kampe. De har et gennemsnit på 3.1 mål pr. kamp, svarende til 31 mål i alt. De måtte finde sig i 8 scoringer imod, eller et snit på 0.8 pr. kamp, hvor de holdt rent bur 5 gange.

I et opgør mellem to tilsyneladende jævnbyrdige klubber, med begge i mere eller mindre samme form, kan marginaler få afgørende faktor. En sejr af Bayern München til 1.36 på oddset virker som et fristende bud på på onsdag. Bookmakerne giver Salzburg 13% chance for at tage tre point mod Bayern München. Det svarer til, at man får 8.00 på oddset for sejr til Salzburg, mens uafgjort giver 5.50 gange igen. En væddemål på en udesejr til Bayern München betaler dig pengene 1.36 gange igen på oddset.

Nøgletal for Salzburg og Bayern München.

  • Salzburg scorede i 55 af deres seneste 57 kampe
  • Salzburg har ikke tabt 29 af 31 af deres seneste hjemmekampe
  • Salzburg vandt 16 af 18 af deres seneste hjemmekampe
  • Bayern München scorede i 28 af deres seneste 29 kampe
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Bayern München har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Bayern München i 6 af de seneste 8 udekampe

Salzburg vs Bayern München – Seneste nyt

Salzburg kan have op til 6 spillere siddende ude af diverse grunde, når de tager imod Bayern München den kommende onsdag.

Jérome Onguéné, Benjamin Sesko, Zlatko Junuzovic, Bernardo, Bryan Okoh & Sekou Koita er blandt de 6 spillere, som mangler for Salzburg den kommende onsdag.

Bayern München ser ud til at skulle se bort fra 4 spillere til truppen, som den kommende onsdag møder Salzburg.

Jamal Musiala, Manuel Neuer, Alphonso Davies & Leon Goretzka er alle blandt de 4 spillere, der sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Bayern München, når de drager til Red Bull Arena.

Lineup Salzburg vs Bayern München

Form Salzburg møder Bayern München

Salzburg fortsætter pointhøsten.

Salzburg er i kongehumør før deres kommende opgave på onsdag, da de seneste tre kampe gav maksimumpoint. Først blev Sevilla nedlagt 1-0, hvorefter det blev 5-0 mod WSG Tirol. Senest måtte også Rapid Wien bøje sig i et 2-1 nederlag.

Bayern München i fantastisk målform.

I deres seneste tre kampe formåede Bayern München først at banke Hertha Berlin med 1-4. Herefter nedlagde de også RB Leipzig med 3-2, inden stimen stoppede mod Bochum, der vandt en 4-2 sejr.

Salzburg v Bayern München Indbyrdes historik

Bayern München havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i november 2020 i Champions League. Salzburg går ind til opgøret med en historik mod Bayern München, der siger 1-1-2 for deres seneste 4 kampe i Champions League.

I skrivende stund kan en hjemmesejr til Salzburg spilles til 8.00, mens bedste odds på uafgjort er 5.50. Endelig kaster en udesejr til Bayern München 1.36 af sig på oddset.

Hold øje med…

Hold øje med Karim Adeyemi når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Salzburg, mens sæsontotalen læser 3 kasser lige nu.

Robert Lewandowski har stået det rette sted 8 gange i seks kampe for Bayern München, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 9 mål.