Gyserafslutning i vente i Salzburg hvor Sevilla jagter point

Salzburg og Sevilla træder ind i rampelyset den kommende onsdag på Red Bull Arena til deres sidste kamp i gruppespillet i denne sæsons Champions League. Vi skal have sat navne på de sidste deltagere i forårets knald-eller-fald kampe i denne sjette og sidste runde. 

Når det kommer til mål, er Salzburg ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 15 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.5 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Sevilla ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Salzburg v Sevilla statistik og historik

Bookmakerne har prissat kampen på oddset som følger: Sejr til Salzburg kaster 2.70 af sig på oddset, mens remis betaler pengene 3.45 gange igen. Endelig er der 2.55 på oddset for en sejr til Sevilla.

Alt er ganske enkelt pivåbent i denne gruppe, som Lille foreløbig fører an. Det kan dog ændre sig totalt i løbet af onsdag aften. Sevilla skal bruge en sejr for at gå videre i Champions League. Får de ikke en sejr, kan de risikere at slutte aftenen som nummer fire og helt ude af europæisk sammenhæng.

Salzburg vandt deres første to hjemmekampe og point her holder dem som minimum foran Sevilla. Det er dog ikke sikkert, at det er nok til også at gå videre i denne turnering.

Det ligner en jævnbyrdig kamp, men i vores øjne lugter Sevilla stadig af en smule mere værdi på oddset end Salzburg. Bookmakerne giver Salzburg37% chance for at tage tre point mod Sevilla. Det svarer til, at man får 2.70 på oddset for sejr til Salzburg, mens uafgjort giver 3.45 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Sevilla betaler dig pengene 2.55 gange igen på oddset.

Nøgletal for Salzburg og Sevilla.

  • Salzburg har vundet i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Salzburg har indkasseret mål i de seneste 22 kampe i træk;
  • Salzburg har indkasseret mål i seneste 22 af 24 kampe;
  • Salzburg har scoret i seneste 13 af 15 kampe.
  • Sevilla ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Sevilla er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 4 of 6 seneste Sevilla kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Sevilla har indkasseret mål i seneste 5 af 7 kampe.

Lineup Salzburg vs Sevilla

Form Salzburg møder Sevilla

Salzburg har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe. Mod Lille tabte de 1-0, SK Austria Klagenfurt også viste sig for stærke i en 2-1 sejr. Der var dog opmuntring at hente i den seneste kamp, hvor Salzburg formåede at vinde 2-1 over Hartberg.

Sevilla har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 2-1 mod Real Madrid, hvorefter de opnåede 0-0 mod Cordoba. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-0 i opgøret mod Villarreal.

Salzburg v Sevilla Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Salzburg senest mødte Sevilla på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Salzburg går ind til opgøret med en historik mod Sevilla, der siger 0-1-2 for deres seneste 3 kampe i Champions League.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Salzburg giver 2.70 for en sejr, uafgjort betaler 3.45 retur, mens Sevilla giver 2.55 på oddset.

Topscorer i form

Rasmus Kristensen ankommer til kampen stærkt opsat på at holde det momentum, han har bygget op over de seneste seks landskampe for Salzburg ved lige. At præstere 2 mål i et halvt dusin kampe, er et anstændigt resultat. Sevilla satser på Lucas Ocampos til endnu engang at vise talenterne frem, som han har gjort i deres seneste seks kampe, hvori han stod for 3 mål.