Sampdoria mod Cagliari i Serie A runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Sampdoria tager på torsdag imod Cagliari i Serie A på Stadio Luigi Ferraris.

Med 20 point efter 19 kampe er Sampdoria at finde på plads 15 i Serie A. Cagliari halter efter med 10 point for 19 kampe og ligger før kampen på plads 19 i tabellen.

Cagliari går ind til kampen mod Sampdoria den kommende torsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Sampdoria ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 18 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Cagliari ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 6 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.6 pr. kamp. De indkasserede 20 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 2 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sampdoria v Cagliari.

 • I 13 af de seneste 15 kampe Sampdoria har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Sampdoria i de seneste 13 hjemmekampe
 • Sampdoria scorede i 18 af deres seneste 20 hjemmekampe
 • Sampdoria har ikke tabt deres seneste 4 kampe
 • Cagliari har ikke vundet deres seneste 11 udekampe
 • Cagliari tabte 5 af 7 af deres seneste udekampe
 • Cagliari ikke scoret i 6 af deres seneste 7 udekampe
 • Sampdoria har har ikke tabt i 13 af 15 seneste hjemmekampe mod Cagliari
 • Sampdoria har scorede i 14 af de senest 16 kampe mod Cagliari
 • I 8 ud af 10 seneste Sampdoria hjemmekampe mod Cagliari var antallet af mål under 3.5
 • I 4 ud af 5 seneste Sampdoria kampe mod Cagliari var antallet af mål over 2.5
 • Sampdoria har vandt i 5 af 7 seneste hjemmekampe mod Cagliari

Form Sampdoria mod Cagliari

Sampdoria vanskelige at nedbryde.

Sampdoria ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De lagde ud med at banke Torino med 2-1 før de lod sig nøje med det ene point i en 1-1 kamp mod Venezia. Deres seneste opgave indbragte endnu engang uafgjort, da de spillede 1-1 mod Roma.

Cagliari drømmer om at stoppe ringe stime.

Cagliari har været igennem et par skuffelser i løbet af deres seneste tre kampe, der ellers startede med en sejr. Mod Cittadella satte de sig igennem med 3-1, før Udinese viste sig for stærke og sejrede 0-4. Også deres seneste opgave efterlod dem tomhændede, da Cagliari gik ned 2-0 mod Juventus.

Sampdoria v Cagliari Indbyrdes historik

Cagliari havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i octubre 2021 i Serie A. Sampdoria går ind til opgøret med en historik mod Cagliari, der siger 3-4-3 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Sampdoria og Cagliari. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 6 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Sampdoria og Cagliari ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på Stadio Luigi Ferraris.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Antonio Candreva. Han har vist flaget for Sampdoria med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 0 i de seneste seks kampe.

Cagliari har til gengæld forhåbninger om, at Giovanni Simeone kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 12 mål i alle turneringer indtil videre, samt 0 i de seneste seks.