Sampdoria mod Fiorentina i Serie A runde 37 – optakt, odds og spilfiduser

Med en placering som nummer 15 i stillingen har Sampdoria samlet 33 point efter 36 kampe. På 59 point befinder Fiorentina sig rangeret som nummer 7 for 36 afviklede kampe.

Både Sampdoria og Fiorentina har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i Serie A. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Når det kommer til mål, er Sampdoria ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 17 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Fiorentina ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 11 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 4 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sampdoria v Fiorentina.

 • Sampdoria scorede i 17 af deres seneste 19 hjemmekampe
 • Sampdoria har ikke vundet 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Sampdoria i 8 af de seneste 10 kampe
 • Sampdoria tabte 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Sampdoria har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste hjemmekampe
 • Der er scoret imod Fiorentina i de seneste 17 udekampe
 • I 8 af de seneste 10 udekampe Fiorentina har spillet, har begge hold scoret
 • Fiorentina tabte deres seneste 3 udekampe
 • Fiorentina tabte 4 af 5 af deres seneste kampe
 • Fiorentina scorede i 8 af deres seneste 10 udekampe
 • I de seneste 12 kampe i træk Sampdoria har spillet mod Fiorentina har begge hold scoret
 • Sampdoria har scoret imod i de seneste 15 kampe i træk de har spillet mod Fiorentina
 • Sampdoria har scorede i de seneste 12 kampe i træk de har spillet mod Fiorentina
 • I 9 ud af 10 seneste Sampdoria kampe mod Fiorentina var antallet af mål over 2.5
 • I de seneste 5 hjemmekampe i træk Sampdoria har spillet mod Fiorentina har begge hold scoret

Form Sampdoria mod Fiorentina

Sampdoria håber på frisk start.

Sampdoria har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Verona, før de sejrede 1-0 mod Genoa. Desværre blev sejren fulgt op af et 2-0 nederlag mod Lazio.

Fiorentina drømmer om at stoppe ringe stime.

Fiorentina har været lidt blege i deres seneste tre kampe, hvor de startede med at få tæsk 0-4 af Udinese. Skuffelsen blev fulgt op af ny nedtur, da de tabte 1-0 til AC Milan, for så at svare igen med en 2-0 sejr over Roma.

Sampdoria v Fiorentina Indbyrdes historik

Fiorentina sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-1 tilbage i november 2021 i Serie A. Sampdoria møder Fiorentina med en historik imellem klubberne, der siger 4-3-3 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 9 gange i de seneste 10 kampe mellem Sampdoria og Fiorentina. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 10 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 37 fortæller os, hvor Sampdoria og Fiorentina ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på mandag på Stadio Luigi Ferraris.

Sampdoria mod Fiorentina – Formstærke spillere

Francesco Caputo har været den bedste målskytte i Serie A for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Sampdoria satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Fiorentina kigger til gengæld mod Nicolas Gonzalez i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i Serie A.