Sampdoria mod Juventus i Serie A runde 29 – optakt, odds og spilfiduser

Sampdoria byder velkommen til Juventus i Serie A den kommende lørdag på Stadio Luigi Ferraris.

Med 26 point efter 28 kampe er Sampdoria at finde på plads 15 i Serie A. Juventus halter efter med 53 point for 28 kampe og ligger før kampen på plads 4 i tabellen.

Sampdoria har brug for en sejr på lørdag for at lukke afstanden til Juventus i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Sampdoria ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 10 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 2 clean sheets undervejs.

Juventus kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende lørdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 8 mål imod. Det giver et snit på 0.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 5 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sampdoria v Juventus.

 • Sampdoria scorede i 22 af deres seneste 24 hjemmekampe
 • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Sampdoria har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Sampdoria i 15 af de seneste 17 hjemmekampe
 • Sampdoria tabte 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Sampdoria har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Juventus har ikke tabt 19 af 20 af deres seneste kampe
 • Juventus vandt deres seneste 3 kampe
 • Sampdoria har tabte i 12 af 14 seneste kampe mod Juventus
 • Sampdoria har scoret imod i 18 af de senest 19 kampe mod Juventus
 • Sampdoria har har ikke vundet i 15 af 17 seneste kampe mod Juventus
 • I 10 ud af 12 seneste Sampdoria hjemmekampe mod Juventus var antallet af mål under 3.5
 • I 14 ud af 16 seneste Sampdoria kampe mod Juventus var antallet af mål over 1.5

Form Sampdoria mod Juventus

Sampdoria håber på frisk start.

Sampdoria har været lidt blege i deres seneste tre kampe, selvom de åbnede med 2-0 sejr over Empoli. Det formåede de slet ikke at følge op, da de først tabte 4-0 til Atalanta, siden 2-1 mod Udinese.

Juventus fortsætter pointhøsten.

Juventus har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Empoli nedlagt 2-3, hvorpå Fiorentina blev fejet til side med 0-1. Senest gik formen ud over Spezia, der blev slået med 1-0.

Sampdoria v Juventus Indbyrdes historik

Juventus sørgede for at efterlade deres kommende modstander tomhændede efter deres seneste indbyrdes duel. De nappede alle tre point efter en sejr på 3-2 tilbage i septiembre 2021 i Serie A. Sampdoria møder Juventus med en historik imellem klubberne, der siger 2-0-8 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I de foregående 10 kampe mellem Sampdoria og Juventus bød 6 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 4 af de 10 kampe.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 29 fortæller os, hvor Sampdoria og Juventus ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Stadio Luigi Ferraris.

Hold øje med…

Det er vanskeligt at se udover Dusan Vlahovic, når man går på jagt efter en mulig målscorer. Rammer han formen, er han ustoppelig og har leveret 3 mål i seks kampe i alle turneringer for Juventus. Hans total for sæsonen siger 20 netop nu.

Med 2 i de seneste seks kampe i alle turneringer for Sampdoria, er Fabio Quagliarella manden at holde øje med, når han endnu engang skal på måljagt.