Sampdoria mod Sassuolo i Serie A runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Rampelyset er på både Sampdoria og Sassuolo, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i Serie A på Stadio Luigi Ferraris på søndag.

Sampdoria indtager en plads som nummer 16 i tabellen med 20 point efter 23 kampe. På de 23 runder Sassuolo har afviklet, har de indsamlet 29 point og ligger nummer 11 i stillingen.

Sassuolo er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen i Serie A til Sampdoria, når de to rivaler skal op imod hinanden den kommende søndag. Det kan hjemmeholdet dog dårligt tillade sig, hvis de skal bevare kontakten til gæsterne.

Når det kommer til mål, er Sampdoria ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 12 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.2 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 16 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.6 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Sassuolo kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 2 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende søndag. De lavede selv 20 garn i takt med, at de måtte finde sig i 18 mål imod. Det giver et snit på 1.8 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 0 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sampdoria v Sassuolo.

 • Der er scoret imod Sampdoria i de seneste 15 hjemmekampe
 • Sampdoria tabte deres seneste 5 kampe
 • Sampdoria har ikke vundet deres seneste 7 kampe
 • I de seneste 12 udekampe i træk Sassuolo har spillet, har begge hold scoret
 • Sassuolo scorede i deres seneste 19 udekampe
 • Sassuolo har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
 • Sassuolo uafgjort 3 af 4 af deres seneste udekampe
 • Sassuolo har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Sampdoria har har ikke vundet i 13 af 15 seneste kampe mod Sassuolo
 • I 3 ud af 4 seneste Sampdoria kampe mod Sassuolo var antallet af mål under 1.5
 • I 3 ud af 4 seneste Sampdoria kampe mod Sassuolo var antallet af mål under 2.5
 • Sampdoria har scoret imod i 6 af de senest 8 hjemmekampe mod Sassuolo
 • I 3 ud af 4 seneste Sampdoria kampe mod Sassuolo var antallet af mål under 3.5

Form Sampdoria mod Sassuolo

Sampdoria fastlåst i elendig stime.

Sampdoria har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-1 af Torino, før Juventus satte sig igennem med 4-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Spezia, der satte sig igennem med 1-0.

Sassuolo håber på yderligere point til samlingen.

Sassuolo har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Verona gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 2-4. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Cagliari, inden de senest spillede 1-1 mod Torino.

De to klubber vurderes jævnbyrdige af bookmakerne, men deres nuværende form placerer Sassuolo som vores favorit til en sejr. Bookmakerne giver Sampdoria 36% chance for at tage tre point mod Sassuolo. Det svarer til, at man får 7/4 på oddset for sejr til Sampdoria, mens uafgjort giver 27/10 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Sassuolo betaler dig pengene 7/5 gange igen på oddset.

Sampdoria v Sassuolo Indbyrdes historik

Sidste gang Sampdoria spillede imod Sassuolo var uafgjort på oddset et velbetalt væddemål. Rivalerne delte i porten, da kampen på Stadio Mapei – Citta del Tricolore sluttede 0-0. Sampdoria går ind til opgøret med en historik mod Sassuolo, der siger 1-3-6 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 4 af de seneste 10 opgør mellem Sampdoria og Sassuolo var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Sampdoria og Sassuolo hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 24. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på søndag på Stadio Luigi Ferraris i vente.

Formstærk måltyv

Hold øje med Antonio Candreva når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Sampdoria, mens sæsontotalen læser 6 kasser lige nu.

Domenico Berardi har stået det rette sted 3 gange i seks kampe for Sassuolo, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 10 mål.