Sampdoria mod Torino i Serie A runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Sampdoria byder velkommen til Torino i Serie A den kommende lørdag på Stadio Luigi Ferraris.

Som nummer 15 har Sampdoria formået at skrabe 20 point sammen for 21 kampe. Med 28 point har Torino for 21 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 9 i Serie A.

Sampdoria har brug for en sejr den kommende lørdag for at lukke afstanden til Torino i stillingen i Serie A. Afstanden i tabellen skulle helst ikke blive større, og værterne vil være forsigtige med ikke at lade gæsterne komme til fadet.

Når det kommer til mål, er Sampdoria ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 15 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.5 pr. kamp med 1 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Torino ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 8 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sampdoria v Torino.

 • I 11 af de seneste 12 hjemmekampe Sampdoria har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Sampdoria i de seneste 14 hjemmekampe
 • Sampdoria scorede i 19 af deres seneste 21 hjemmekampe
 • Torino har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste udekampe
 • Torino tabte 6 af 7 af deres seneste udekampe
 • Torino har ikke tabt 5 af 7 af deres seneste kampe
 • Torino ikke scoret i 5 af deres seneste 7 udekampe
 • Sampdoria har scorede i de seneste 12 hjemmekampe i træk de har spillet mod Torino
 • Sampdoria har har ikke tabt i 11 af 12 seneste hjemmekampe mod Torino
 • Sampdoria har scoret imod i 8 af de senest 10 kampe mod Torino
 • I 4 ud af 5 seneste Sampdoria hjemmekampe mod Torino var antallet af mål under 2.5
 • I 5 ud af 7 seneste Sampdoria kampe mod Torino var antallet af mål over 2.5

Form Sampdoria mod Torino

Sampdoria drømmer om mere.

Sampdoria har bare ét point at fremvise for deres seneste tre kampe. De spillede 1-1 mod Roma, hvorefter de mod Cagliari tabte 2-1. Endnu en skuffelse fulgte senest mod SSC Napoli, der vandt 1-0.

Torino håber på yderligere point til samlingen.

Torino har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Verona med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 1-0 mod Inter. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 4-0 over Fiorentina.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Sampdoria 38% chance for at tage tre point mod Torino. Det svarer til, at man får 2.60 på oddset for sejr til Sampdoria, mens uafgjort giver 3.30 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Torino betaler dig pengene 2.70 gange igen på oddset.

Sampdoria v Torino Indbyrdes historik

Torino havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-0 tilbage i oktober 2021 i Serie A. Sampdoria møder Torino med en historik imellem klubberne, der siger 3-4-3 for deres seneste 10 kampe i Serie A. De seneste 10 kampe mellem Sampdoria og Torino har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 22 fortæller os, hvor Sampdoria og Torino ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på lørdag på Stadio Luigi Ferraris.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Manolo Gabbiadini. Han har vist flaget for Sampdoria med 4 i de seneste seks kampe. 

Torino har til gengæld forhåbninger om, at Josip Brekalo kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 5 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.