Sandefjord mod Bodo/Glimt i Eliteserien runde 15 – optakt, odds og spilfiduser

Der venter Sandefjord en svær kamp, når de brager ind i topholdet Bodo/Glimt på søndag til en kamp i Eliteserien på Release Arena. Ruller sidstnævnte sig ud, kan der vente førstnævnte en kæberasler.

Sandefjord ligger nummer 15 med point mens Bodo/Glimt ligger nummer 1 med point.

Bodo/Glimt er på udkig efter at åbne et større hul i stillingen til forfølgerne i Eliteserien, når de skal op imod Sandefjord på søndag. Det finder hjemmeholdet sig dog næppe frivilligt i, og en hård kamp bør være i vente.

Sandefjord kommer til deres næste Eliteserien kampe med et beskedent gennemsnit på 1.4 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 14 gange og indkasserede selv 22 mål. Det er 2.2 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur tre gange.

Bodo/Glimt udviser anstændig målform, når man ser tilbage på deres seneste ti kampe. Her har de leveret et gennemsnit på 2.5 kasser pr. kamp, eller 25 mål i alt. De indkasserede også 12 scoringer, eller et snit på 1.2 pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sandefjord v Bodo/Glimt.

 • Sandefjord har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste kampe
 • 5 af Sandefjord’s seneste 6 kampe havde over 4.5 mål
 • 5 af Sandefjord’s seneste 6 kampe havde over 3.5 mål
 • Sandefjord har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste hjemmekampe
 • 5 af Sandefjord’s seneste 6 kampe havde over 2.5 mål
 • Bodø/Glimt har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste kampe
 • Bodø/Glimt var i vandt 12 af deres seneste 14 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
 • Bodø/Glimt vandt 12 af 14 af deres seneste kampe
 • Bodø/Glimt scorede i 21 af deres seneste 23 kampe
 • Bodø/Glimt var i vandt 10 af deres seneste 12 ude kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
 • I 8 af de seneste 10 kampe Sandefjord har spillet mod Bodø/Glimt har begge hold scoret
 • I 10 ud af 12 seneste Sandefjord kampe mod Bodø/Glimt var antallet af mål under 3.5
 • Sandefjord var i tabte 5 af de seneste 6 kampe mod Bodø/Glimt involveret i opgør med færre end 1.5 mål
 • Sandefjord har scoret imod i 11 af de senest 12 kampe mod Bodø/Glimt
 • Sandefjord har har ikke vundet i 10 af 12 seneste kampe mod Bodø/Glimt

Form Sandefjord mod Bodo/Glimt

Sandefjord drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Sandefjord i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 6-1 af Sarpsborg 08, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Stabæk. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Lillestrøm, som satte sig igennem med 4-2.

Bodo/Glimt vanskelige at nedbryde

Bodo/Glimt er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-2 mod Molde, før de bankede Odds Ballklubb med 0-2. Senest blev FK Haugesund nedlagt i en 2-1 sejr.

Sandefjord vs Bodo/Glimt – Seneste nyt

Sandefjord mod Bodo/Glimt – indbyrdes historik

Sandefjord går ind til opgøret med en historik mod Bodo/Glimt, der siger 2-2-6 for deres seneste ti kampe i Eliteserien. I de foregående ti kampe mellem Sandefjord og Bodo/Glimt bød seks af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i otte af de 10 kampe.

Stilling i Eliteserien

Tabellen i Eliteserien giver os et overblik over, hvordan Sandefjord og Bodo/Glimt hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 15. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Release Arena i vente.

Over 2.5 blev der scoret i seks af de forrige ti kampe, som Bodo/Glimt spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 2.1 mål i disse kampe.

Sandefjord mod Bodo/Glimt – Hold øje med…

Amahl Pellegrino har gang i en stærk sæson med 13 kasser i alle turneringer indtil videre. Han hakkede firekugler i kassen i hans seneste seks kampe, hvorfor Bodo/Glimt krydser fingre for, at han tager formen med, når de besøger Sandefjord den kommende søndag. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Amahl Pellegrino på oddset til komme på tavlen igen.