Sårede SønderjyskE skal høste oprejsning mod Lyngby

SønderjyskE tager imod Lyngby Boldklub i 3F Superliga på mandag på Sydbank Park. SønderjyskE er placeret som nummer 6 i stillingen med 24 point for 17 kampe. Lyngby Boldklub ligger til gengæld 16 point bagefter som nummer håbløs 12.

SønderjyskE er sendt til tælling efter 4 nederlag i træk i de seneste runder 3F Superliga. Deres kommende kamp mod Lyngby Boldklub ligner dog en god mulighed for at rette op på skuden.

SønderjyskE fortsætter skuffende resultater.

Humøret kunne helt sikkert godt være bedre i og omkring SønderjyskE lejren efter 3 nederlag i den seneste tids kampe. I SønderjyskEs 3 seneste kampe har de været ude for en 2-1 sejr mod Fremad Amager i pokalturneringen, hvorpå fulgte et 3-2 nederlag mod FC København for senest at tabe 2-0 til AGF.

SønderjyskE har hjemme bare formået at tage 6 point ud af 15 mulige siden november på Sydbank Park. Der skal i dén grad strammes op, hvis tre point skal sikres i en vanskelig kamp på hjemmebane.

Lyngby Boldklub håber på frisk start.

Lyngby Boldklub er stærkt opsatte på igen snart at vinde en fodboldkamp oven på den senere tids skuffende resultater. Lyngby Boldklub gik ned 1-0 i en kamp mod AGF, hvorefter de led et 4-0 nederlag mod Brøndby IF, inden de spillede uafgjort 2-2 mod FC København i deres foregående tre kampe.

Lyngby Boldklub blev spået en vanskelig sæson, og resultaterne i 3F Superliga for nedrykningskandidaterne har indtil videre kun bekræftet hvorfor.

Lyngby Boldklub har på udebane noteret sig 3 point ud af 15 mulige siden november. En form, som giver SønderjyskE en tro på, at point er indenfor rækkevidde på mandag.

SønderjyskE vs Lyngby Boldklub h2h

Hverken SønderjyskE eller Lyngby Boldklub formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i 3F Superliga. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 2-2 kamp. Den seneste tids indbyrdes kampe har for det meste lagt sig til den målfattige side, da 7 af de foregående 10 kampe gik under 2.5 mål. SønderjyskE går ind til kampen med en 4-5-1 historik mod Lyngby Boldklub inden deres kommende opgør i 3F Superliga.

  • SoenderjyskE har tabt i de seneste 3 kampe i træk;
  • SoenderjyskE har tabt i seneste 5 af 6 kampe;
  • SoenderjyskE har indkasseret mål i seneste 14 af 16 kampe;
  • SoenderjyskE har indkasseret mål i de seneste 9 kampe i træk.
  • Lyngby Boldklub ikke vundet i de seneste 3 kampe i træk;
  • I 3 of 5 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 2 of 4 seneste Lyngby Boldklub kampe var antal mål OVER 3.5.