Sassuolo mod Bologna i Serie A runde 19 – optakt, odds og spilfiduser

Det ligner en jævnbyrdig kamp, når Sassuolo og Bologna tørner ind i hinanden den kommende onsdag til et opgør i Serie A.

Sassuolo indtager en plads som nummer 12 i tabellen med 23 point efter 17 kampe. På de 17 runder Bologna har afviklet, har de indsamlet 24 point og ligger nummer 10 i stillingen.

De går ind til kampen på Stadio Mapei – Citta del Tricolore som favoritter, og Sassuolo har udsigt til at skabe lidt afstand til Bologna i stillingen. Det kræver en sejr, mens uafgjort selvfølgelig efterlader status quo og hellere det, end risikere et nederlag.

Sassuolo oser af selvtillid inden deres kamp på onsdag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Sassuolo præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 17 mål, et gennemsnit på 1.7 pr. kamp med clean sheets i 0 af dem.

Hvad målscoring angår, er Bologna ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 11 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sassuolo v Bologna.

 • I de seneste 11 kampe i træk Sassuolo har spillet, har begge hold scoret
 • Sassuolo scorede i deres seneste 13 kampe
 • Der er scoret imod Sassuolo i de seneste 11 kampe
 • Sassuolo har ikke tabt 8 af 10 af deres seneste kampe
 • Bologna scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
 • Bologna har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 7 kampe i træk Sassuolo har spillet mod Bologna har begge hold scoret
 • Sassuolo har scoret imod i de seneste 11 kampe i træk de har spillet mod Bologna
 • I 6 ud af 7 seneste Sassuolo kampe mod Bologna var antallet af mål over 2.5
 • Sassuolo har scorede i de seneste 7 kampe i træk de har spillet mod Bologna
 • Sassuolo har har ikke tabt i de 4 seneste kampe i træk mod Bologna

Form Sassuolo mod Bologna

Sassuolo drømmer om mere.

Sassuolo ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 2-2 mod SSC Napoli. Herefter var de oppe imod Spezia i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Lazio, som blev nedlagt med 2-1.

Bologna fortsætter skuffende resultater.

Bologna har været igennem en hård tid i deres seneste tre kampe, der har givet nul og niks til pointkontoen. De blev slået 2-3 af Fiorentina, før Torino satte sig igennem med 2-1. Tredje skuffelse i træk fulgte mod Juventus, der satte sig igennem med 0-2.

Sassuolo v Bologna Indbyrdes historik

Det seneste indbyrdes opgør i Serie A mellem Sassuolo og Bologna fandt sted i oktober 2020. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Sassuolo som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.00, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Sassuolo 50% chance for at banke Bologna. En pointdeling betaler 3.60 i gevinst på oddset, hvor imod Bologna udbetaler 3.30 i gevinst på oddset for en sejr. Sassuolo møder Bologna med en historik imellem klubberne, der siger 3-3-4 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 6 gange i de seneste 10 kampe mellem Sassuolo og Bologna. Begge hold var på tavlen 8 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 19 fortæller os, hvor Sassuolo og Bologna ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende onsdag på Stadio Mapei – Citta del Tricolore.

Formstærk måltyv

Hold øje med Domenico Berardi når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 4 gange i seks kampe for Sassuolo, mens sæsontotalen læser 8 kasser lige nu.

Marko Arnautovic har stået det rette sted 1 gange i seks kampe for Bologna, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 6 mål.