Sassuolo mod Genoa i Serie A runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Sassuolo er af bookmakerne gjort til forholdsvis klare favoritter, når de har besøg af Genoa på torsdag i Serie A. Tre point til favoritholdet betaler 1.60 i gevinst på oddset, når de tørner sammen på Stadio Mapei – Citta del Tricolore.

Sassuolo lægger beslag på placeringen som nummer 13 i Serie A med 24 point for deres første 19 kampe. Differencen til Genoa er 13 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 18 i tabellen for 19 kampe.

Genoa går ind til kampen mod Sassuolo på torsdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i Serie A. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Sassuolo har før opgøret på torsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 19 mål. Det kaster et gennemsnit på 1.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 0 gange.

Hvad målscoring angår, er Genoa ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 5 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.5 pr. kamp. De indkasserede 16 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.6 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 3 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sassuolo v Genoa.

 • I 12 af de seneste 13 kampe Sassuolo har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Sassuolo i de seneste 13 kampe
 • Sassuolo scorede i 14 af deres seneste 15 kampe
 • Sassuolo har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
 • Sassuolo har ikke vundet 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Genoa har ikke vundet 19 af 21 af deres seneste kampe
 • I 6 af de seneste 7 kampe Sassuolo har spillet mod Genoa har begge hold scoret
 • I de seneste 5 Sassuolo kampe mod Genoa var summen af mål over 2.5
 • Sassuolo har har ikke tabt i 9 af 11 seneste kampe mod Genoa
 • Sassuolo har scorede i de seneste 7 kampe i træk de har spillet mod Genoa
 • Sassuolo har vandt i 6 af 8 seneste hjemmekampe mod Genoa

Form Sassuolo mod Genoa

Sassuolo drømmer om mere.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Sassuolo i øjeblikket. Mod Lazio satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 2-2 mod Fiorentina. I sidste runde gik de dog ned med 3-0 mod Bologna.

Genoa drømmer om at stoppe ringe stime.

De seneste tre kampe har for Genoa givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Salernitana med 1-0, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 3-1 mod Lazio. Deres seneste opgør, mod Atalanta, indbragte et point i en 0-0 kamp.

Sassuolo v Genoa Indbyrdes historik

Man skulle have spillet uafgjort på oddset, da Sassuolo senest mødte Genoa i Serie A. Ingen af parterne fik det afgørende overtag, hvorfor det endte med en 2-2 pointdeling. Bookmakerne har Sassuolo som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.60, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Sassuolo 63% chance for at banke Genoa. En pointdeling betaler 4.30 i gevinst på oddset, hvor imod Genoa udbetaler 5.00 i gevinst på oddset for en sejr. Sassuolo går ind til opgøret med en historik mod Genoa, der siger 5-3-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A. I 6 af de seneste 10 opgør mellem Sassuolo og Genoa var der gevinst på oddset ved spil på over 2.5 mål.

Stilling i Serie A

Stillingen i Serie A inden den kommende runde 20 fortæller os, hvor Sassuolo og Genoa ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende torsdag på Stadio Mapei – Citta del Tricolore.

Manden med målnæsen

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Domenico Berardi. Han har vist flaget for Sassuolo med 8 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Genoa har til gengæld forhåbninger om, at Mattia Destro kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.