Sassuolo mod Verona i Serie A runde 22 – optakt, odds og spilfiduser

Såvel Sassuolo som Verona ligger godt placeret midt i tabellen i Serie A. Der er dog ingen grund til ikke at stræbe højere, hvorfor der bør være en intens kamp i vente på søndag.

Sassuolo lægger beslag på placeringen som nummer 9 i Serie A med 28 point for deres første 21 kampe. Differencen til Verona er 1 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 12 i tabellen for 21 kampe.

Kun få point adskiller Verona og Sassuolo i stillingen i Serie A, og der er således mere end håneretten på spil. En sejr til sidstnævnte vil betyde, at de overhaler førstnævnte, når de brager sammen på Stadio Mapei – Citta del Tricolore.

Sassuolo oser af selvtillid inden deres kamp på søndag, hvortil de ankommer med yderst respektable tal for deres seneste 10 kampe. Sassuolo præsterede flotte 2.1 mål pr. kamp, eller sammenlagt 21 kasser. De indkasserede 18 mål, et gennemsnit på 1.8 pr. kamp med clean sheets i 0 af dem.

Hvad målscoring angår, er Verona ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 1 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sassuolo v Verona.

 • I 13 af de seneste 14 kampe Sassuolo har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Sassuolo i de seneste 14 kampe
 • Sassuolo scorede i 15 af deres seneste 16 kampe
 • Sassuolo har ikke tabt 7 af 8 af deres seneste kampe
 • I 12 af de seneste 14 kampe Verona har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Verona i 19 af de seneste 21 kampe
 • Verona har ikke vundet 14 af 16 af deres seneste udekampe
 • Verona scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
 • Sassuolo har scorede i 11 af de senest 12 kampe mod Verona
 • Sassuolo har har ikke tabt i 8 af 9 seneste kampe mod Verona
 • Sassuolo har vandt i 5 af 6 seneste kampe mod Verona
 • I 3 ud af 4 seneste Sassuolo kampe mod Verona var antallet af mål over 4.5
 • I 3 ud af 4 seneste Sassuolo kampe mod Verona var antallet af mål over 3.5

Form Sassuolo mod Verona

Sassuolo drømmer om mere.

Sassuolo har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-0 mod Bologna, hvorefter de opnåede 1-1 mod Genoa. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 5-1 i opgøret mod Empoli.

Verona håber på frisk start.

Verona har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Fiorentina, før de sejrede 1-2 mod Spezia. Desværre blev sejren fulgt op af et 1-2 nederlag mod Salernitana.

Sassuolo v Verona Indbyrdes historik

Sassuolo havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-2 tilbage i agosto 2021 i Serie A. Sassuolo går ind til opgøret med en historik mod Verona, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i Serie A. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Sassuolo og Verona. Begge parter fandt vej til netmaskerne i 5 af deres seneste 10 dueller.

Stilling i Serie A

Tabellen i Serie A giver os et overblik over, hvordan Sassuolo og Verona hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 22. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Stadio Mapei – Citta del Tricolore i vente.

Topscorer i form

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Domenico Berardi. Han har vist flaget for Sassuolo med 10 mål for sæsonen og stod desuden for 3 i de seneste seks kampe.

Verona har til gengæld forhåbninger om, at Giovanni Simeone kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 12 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.