Sats 500 kr. risikofrit på Man City – Liverpool!

Hvem vinder det engelske topbrag?

Den 25. november 2023 står Premier League klar med et episk opgør mellem Manchester City og Liverpool. For at gøre denne fodboldoplevelse endnu mere spændende, præsenterer bookmakeren Expekt et eksklusivt tilbud til alle nye kunder fra Danmark.

Klik her for eksklusivt tilbud hos Expekt!

Regler og vilkår:

 1. Dette tilbud kan ikke kombineres med Expekts normale velkomsttilbud.
 2. Opret din konto via linket på denne side for at modtage tilbuddet.
 3. Hvis din konto ikke er registreret via linket, kan du ikke gøre krav på tilbuddet.
 4. Alle nye kunder, der placerer et bet på præcis 500 kr. på enten Manchester City (1) eller Liverpool (2) på 1X2-markedet, vil få deres indsats refunderet, hvis bettet tabes.
 5. Kun den første indbetaling og det første væddemål er berettiget til dette tilbud.
 6. For at kvalificere sig til dette tilbud, skal indbetaling og væddemål foretages mellem 23/11/2023 – kl. 00.00 og 25/11/2023 – kl. 13:30.
 7. Tilbuddet er kun gyldigt for nye kunder fra Danmark.
 8. Hvis du taber dit spil, vil du inden for 3-5 arbejdsdage efter afgørelsen få det fulde beløb på 500 kr. retur til din nye Expekt-konto uden omsætningskrav.
 9. Hvis du vinder på dit væddemål, beholder du gevinsten og indsatsen uden omsætningskrav.
 10. Indbetalinger foretaget med Skrill kvalificerer sig ikke til dette tilbud.
 11. Udbetalinger og kombinationsspil er ikke gyldige for dette tilbud.
 12. Nye kunder, der vælger den normale velkomstbonus til sportsbook, er ikke berettiget til dette tilbud.
 13. Alle spillere, der er registreret til kampagnen, vil have en startbalance på 1 kr.
 14. Spillere kan kun have én konto hos nye Expekt, og derfor er alle vores tilbud også begrænset til at kunne bruges én gang pr. person. Det betyder også ét tilbud pr. husstand, adresse, IP-adresse, e-mailadresse, telefonnummer, IP-adresse og betalingsmetode (f.eks. kort, e-wallet-konto osv.). Konti på fælles computere er derfor også begrænset til én konto, f.eks. På offentlige biblioteker eller arbejdspladser.
 15. Vi forbeholder os ret til at trække alle eller dele af tilbuddene tilbage fra en kunde eller en gruppe af kunder til enhver tid og efter eget skøn.
 16. Nye Expekt forbeholder sig ret til at bruge spilnavne i alle meddelelser om større gevinster på vores hjemmeside.
 17. Annullerede spil tæller ikke med som dit kvalificerende spil. Hvis dit første væddemål annulleres, kvalificerer du dig ikke til tilbuddet.
 18. I tilfælde af at vilkårene og betingelserne for et tilbud eller en kampagne overtrædes, eller hvis der er beviser for, at et antal spil placeret af kunder eller grupper af kunder, der på grund af en indskudsbonus kan drage fordel af udbetalinger eller andre tilbud, hvor kundernes gevinster er garanteret uanset resultatet, enten individuelt eller som en del af en gruppe, forbeholder nye Expekt sig retten til at trække bonuselementet af et sådant tilbud tilbage og efter eget skøn at afslutte sådanne spil eller annullere ethvert spil finansieret af indskudsbonussen.
 19. Vi forbeholder os også retten til at anmode enhver kunde om at fremlægge tilstrækkelig og tilfredsstillende dokumentation efter vores skøn, før vi krediterer en bonus eller et tilbud til deres konto.
 20. Nye Expekt forbeholder sig retten til at ændre, annullere, afvise eller trække en kampagne tilbage efter eget skøn.
 21. Nye Expekts generelle bonusvilkår gælder.
 22. Nye Expekts generelle regler og vilkår gælder.