Sats på sikker sejr til Chelsea med gratis penge

Den tidlige aftenkamp i Premier League har Chelsea som gæster på The Hawthorns til et møde med oprykkerne fra West Bromwich og er man frisk på at smide lidt gratis penge efter kampen, tilbyder Betfair.dk 250 kroner på et væddemål efter eget valg til kampen. Dem napper vi og klasker efter storsejr til London-gutterne.

Chelsea har glade minder fra sidste gang, The Baggies var at finde i Premier League, for klubben fra Birmingham har haft svært ved at give Chelsea the blues. Deres seneste fire møder faldt alle ud til London-klubbens fordel, og det er svært at argumentere for en ændring af dén stime.

Chelsea og ikke mindst Kai Havertz fyrede løs på alle kedler i midtugens kamp i EFL Cup, men de vil stadig gerne vaske irritationen fra Liverpool-nederlaget af sig, og West Bromwich kan vise sig det perfekte middel til renselse. Hjemmeholdet har allerede indkasseret otte mål i de første to kampe.

Bortset fra Manchester City var det Chelsea, som scorede flest kasser på fremmed græs i Premier League i sidste sæson og sæsonens første udekamp blev immervæk vundet 3-1 mod Brighton, som virker en del stærkere end West Bromwich. Med 250 kroner gratis knaster fra Betfair.dk i hånden går vi derfor med sindsro efter en målrig udesejr.

Flere interessante tips