Saudi Arabien mod Mexico – Optakt, Spilfiduser, Odds

Saudi Arabien og Mexico går i kødet på hinanden på onsdag, når de skal have afgjort deres endelige skæbne i gruppespillet ved FIFA VM. Kampen finder sted på Lusail Stadium.

Efter kampene i anden runde af gruppespillet er Saudi Arabien nummer 3 med 3 point, mens Mexico har 1 point og er nummer 4. Saudi Arabien går ind til deres kommende kamp som nummer 51 på FIFAs verdensrangliste. Der er et ret stort hul til de kommende modstandere fra Mexico, som ligger nummer 13 i verden.

At dømme ud fra bookmakernes odds vil det være en gigantisk overraskelse, hvis Saudi Arabien overlever gruppespillet. Få andre nationer kan med større ret hævde at være den største outsider i gruppespillet. Men finder de fighterviljen fra kampen mod Argentina frem, kan en sensation være i vente.

Mexico står overfor deres første exit allerede i gruppespillet i årtier. De er tvunget til sejr, og skal samtidig håbe på, at Argentina vil være i stand til at slå Polen.

Form Saudi Arabien mod Mexico

Saudi Arabien har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Kroatien tabte de 0-1, hvorefter de vandt 1-2 over Argentina. De var tilbage i rendestenen med et 2-0 nederlag mod Polen. Saudi Arabien høstede tre point i 3 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 5 gange og led 2 nederlag i denne serie.

Når det kommer til mål, er Saudi Arabien ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 6 gange i deres seneste 7 kampe, hvilket er lig med 0.6 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 21 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 2.1 pr. kamp med 0 clean sheets undervejs.

Bare ét point forhindrer Mexico i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-2 af Sverige, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Polen. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Argentina, som satte sig igennem med 2-0. Mexico vandt beskedne 3sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 3gange, mens de tabte 4kampe.

Mexico er i øjeblikket anstændige målscorere med 8 kasser i deres seneste 10 kampe eller 0.8 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 11 mål, mens Mexico præsterede 4 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.1 mål pr. kamp.

Saudi Arabien går ind til deres tredje kamp i FIFA VM gruppespillet med tre point og kan stadig gå videre. Også uafgjort kan vise sig at være nok. Mexico går ind til sidste runde med et meget klart mål. Eftersom de kun er noteret for et point indtil videre, skal der vindes i deres sidste kamp, ellers er det farvel og tak.

Saudi Arabien scorer ikke meget, men de er som regel også svære at nedbryde, hvorfor vi går efter en målfattig kamp mod Mexico.

Facts og finurligheder for Saudi Arabien v Mexico.

  • I de seneste 17 Saudi Arabien kampe, har summen af mål været under 3.5
  • 18 af Saudi Arabien’s seneste 20 kampe havde under 2.5 mål
  • Saudi Arabien har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Saudi Arabien i de seneste 3 kampe
  • Saudi Arabien scorede i 5 af deres seneste 7 kampe
  • 16 af Mexico’s seneste 18 kampe havde under 3.5 mål
  • Mexico scorede i 6 af deres seneste 8 kampe
  • 3 af Mexico’s seneste 4 kampe havde over 2.5 mål
  • Mexico har ikke vundet 5 af 7 af deres seneste kampe

Stilling

Saudi Arabien mod Mexico – indbyrdes historik

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Saudi Arabien og Mexico er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Saudi Arabien høstede tre point i 3 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 5 gange og led 2 nederlag i denne serie. Mexico sikrede sig 3 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 4 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 1 af Saudi Arabiens sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 0.6 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i 4 af de forrige 10 kampe, som Mexico spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.2 mål i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Mexico holdt modstanderen fra scoring i 5 af deres seneste 10 kampe. Hjemmeholdet Saudi Arabien formåede at holde rent mål 5 gange i deres seneste 10 kampe.