Ruhrpotten rockes lørdag eftermiddag af Dortmunds CL-helte

Det ligner et optimalt tidspunkt for Borussia Dortmund at lægge vejen forbi Schalke 04 lige nu. Sidstnævntes store favoritværdighed er en tydelig afspejling af, hvor begge klubbers formkurver befinder sig i øjeblikket. Schalke 04 indtager en elendig 18. plads med 9 point efter 21 kampe. Borussia Dortmund har 33 point og er på en ringe 6. plads i tabellen.

Det er snart nogle runder siden, at Schalke 04 senest smagte sejrens sødme i 1. Bundesliga. De skal dog næppe forvente at modtage noget nødhjælp fra Borussia Dortmund.

Schalke 04 fortsat skidt kørende.

Schalke 04 går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. I deres tre foregående kampe blev Schalke 04 besejret 1-0 af Wolfsburg, hvorefter de led et 3-0 nederlag mod RB Leipzig for senest at spille en kedelig 0-0 kamp med Union Berlin.

Schalke 04 står noteret for 5 nederlag i de seneste 6 kampe siden december på eget græs. At se dem gå tomhændede igennem deres kommende kamp hjemme vil ikke være en kæmpe overraskelse.

B. Dortmund håber på yderligere point til samlingen.

Der har været meget at kritisere på resultaterne for Borussia Dortmund igennem de senere uger. I deres seneste tre kampe tabte Borussia Dortmund 2-1 til Freiburg, før de spillede 2-2 mod Hoffenheim for dog senest at præstere en fornem 3-2 sejr mod Sevilla i Champions League .

Borussia Dortmund har leveret som forventet med 3 sejre i de seneste 6 ude kampe siden december. Derfor er de selvfølgelig også bookmakernes store favorit til at sikre tre point den kommende lørdag.

Schalke 04 vs B. Dortmund h2h

Schalke 04 endte nærmest med at tigge om nåde, de seneste gange de stod overfor Borussia Dortmund i 1. Bundesliga. Sidstnævnte leverede noget der tenderede en fodboldlektion i sejre på henholdsvis 3-0 og 4-0. Generelt har opgør imellem de to klubber haft en tendens til at byde på underholdning, da 6 af de seneste 10 kampe sluttede med over 2.5 mål. Schalke 04 møder Borussia Dortmund med en nylig historik imellem klubberne, der siger 2-5-3 for deres seneste 10 kampes i 1. Bundesliga.

  • Schalke 04 ikke vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Schalke 04 har tabt i de seneste 3 hjemmebane kampe i træk;
  • Schalke 04 har tabt i seneste 7 af 8 hjemmebane kampe;
  • Schalke 04 har indkasseret mål i seneste 31 af 33 kampe.
  • B. Dortmund har tabt i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • B. Dortmund har tabt i seneste 4 af 5 udebane kampe;
  • I 9 of 11 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 2.5;
  • B. Dortmund har scoret i de seneste 10 udebane kampe i træk.

Schalke 04 er store outsidere hos bookmakerne til at vinde deres kommende kamp. Der er 9.50 på oddset for en hjemmesejr. Ønsker du at placere dit væddemål på uafgjort, kan du få 5.00 på oddset, hvorimod Borussia Dortmund giver 1.33 gange pengene retur.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.40 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 71% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 2.70 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics