Schweiz gør kort proces mod bovlamme Bulgarien

Schweiz vil erobre førstepladsen i gruppen og dermed tage den direkte VM-billet mandag aften. Det kræver en sejr over Bulgarien, eller for at udtrykke det anderledes. Det kræver flere point end Italien på denne sidste spilledag.

Mens Schweiz går ind til opgøret den kommende mandag som nummer 14 på FIFAs verdensrangliste, er der en pænt stor forskel til modstanderen. Bulgarien kan fremvise en placering som nummer 70 på ranglisten. 

Schweiz lægger beslag på placeringen som nummer 2 i FIFA VM med 15 point for deres første 7 kampe. Differencen til Bulgarien er 7 point, hvilket rangerer sidstnævnte som nummer 4 i tabellen for 7 kampe.

Schweiz v Bulgarien statistik og historik

Schweiz er forholdsvis gennemsnitlige, når det kommer til målscoringens kunst i øjeblikket. Hjemmeholdet præsterede beskedne 15 mål i deres foregående 10 opgør, et gennemsnit på 1.5 kasser pr. kamp. De lukkede samtidig 6 mål ind, eller 0.6 mål i gennemsnit. De holdt modstanderen fra scoring 5 gange undervejs. 

Hvad målscoring angår, er Bulgarien ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 8 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De indkasserede 15 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Facts og finurligheder for Schweiz vs Bulgarien.

  • Schweiz er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Schweiz er ubesejret i de seneste 10 hjemmebane kampe i træk;
  • I 6 of 8 seneste Schweiz kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Schweiz har scoret i seneste 5 af 7 kampe.
  • Bulgarien ikke vundet i de seneste 9 udebane kampe i træk;
  • Bulgarien har indkasseret mål i seneste 10 af 12 kampe;
  • I 4 of 6 seneste Bulgarien kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • Bulgarien har scoret i seneste 6 af 8 kampe.

Form Schweiz mod Bulgarien

Schweiz inde i god stime.

Schweiz vil være opsatte på at udvide den fine stime af resultater, som de på det seneste har fået sammensat. Schweiz er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. Det startede med 2-0 mod Nordirland, før de bankede Litauen med 4-0. Senest blev Italien nedlagt i en 1-1 sejr.

Bulgarien er bagud.

Schweiz går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. Bulgarien har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Litauen gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 3-1. De revancherede de med en sejr på 2-1 over Nordirland, inden de senest spillede 1-1 mod Ukraine.

 

Schweiz v Bulgarien Indbyrdes historik

Schweiz havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 3-1 tilbage i marts 2021. Schweiz går ind til opgøret med en historik mod Bulgarien, der siger 2-2-0 for deres seneste 4 kampe.

Stilling i FIFA VM

Stillingen i gruppen inden den kommende runde 10 fortæller os, hvor Schweiz og Bulgarien ligger placeret i forhold til hinanden inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point den kommende mandag på Swissporarena.

Formstærk måltyv

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Silvan Widmer. Han har vist flaget for Schweiz med 1 mål for sæsonen og stod desuden for 1 i de seneste seks kampe.

Bulgarien har til gengæld forhåbninger om, at Kiril Despodov kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 2 mål i alle turneringer indtil videre, samt 1 i de seneste seks.