Schweiz kan drille skrøbelig tysk defensiv

Tyskland går på jagt efter deres anden sejr i gruppespillet, når de tirsdag aften går på banen i Köln, hvor RheinEnergieStadion lægger græstæppe til både hjemmeholdet og Schweiz’ fjerde kamp i pulje 2.

Man kan mene om Nations League, hvad man vil, men det var stadig et lettere forbløffende faktum, at fodboldgiganten Tyskland i lørdags vandt deres første sejr i denne turnering. Overhovedet! Dermed har de stadig snor i Spanien, som topper puljen efter tre runder.

Schweiz strittede godt imod, men endte alligevel med endnu et nederlag, det tredje af fire mulige i 2020, hvorfor de er truet af nedrykning af A-gruppen, hvis det ikke lykkes at samle flere point sammen. Det giver dog håb på deres vegne, at den eneste modstander, de ikke tabte til i 2020, var mod tyskerne i den omvendte kamp.

Nok gik Schweiz fra banen i lørdags uden at score, men de har ellers ikke haft problemer med at komme på tavlen. Det har Tyskland heller ikke, de har til gengæld usædvanligt store problemer med at holde nullet. Derfor ser vi klart større værdi i nedenstående spil end at gå efter favoritsejren.

Flere interessante tips