Schweiz mod Cameroun – Optakt, Spilfiduser, Odds

Kampen mellem Schweiz og Cameroun sparkes i gang den kommende torsdag på Al Janoub Stadium. Det er en af duellerne i første runde af FIFA VM.

Det er åbningskampen ved FIFA VM for både Schweiz og Cameroun og sidstnævnte vil være yderst opsat på at leve op til favoritværdigheden. Men mon ikke der er stor modstand i vente fra de motiverede outsidere? Schweiz ligger nummer 15 på verdensranglisten hos FIFA, mens Cameroun befinder sig på en placering som nummer 43 i verden.

Selvom de er outsidere til at vinde gruppen ved FIFA VM, burde Schweiz have en anstændig chance for at slippe igennem til næste runde via en andenplads.

Form Schweiz mod Cameroun

I deres seneste tre kampe formåede Schweiz først at banke Spanien med 1-2. Herefter nedlagde de også Tjekkiet med 2-1, inden stimen stoppede mod Ghana, der vandt en 0-2 sejr. Schweiz vandt beskedne 4 sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 1 gange, mens de tabte 5 kampe.

Schweiz kommer til deres næste FIFA VM kampe med et beskedent gennemsnit på 1.2 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede 12 gange og indkasserede selv 13 mål. Det er 1.3 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur 2 gange.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Cameroun, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 1-0 mod Sydkorea, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Jamaica. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Panama. Cameroun høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 4 nederlag i denne serie.

Cameroun er i øjeblikket anstændige målscorere med 6 kasser i deres seneste 10 kampe eller 0.6 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 18 mål, mens Cameroun præsterede 1 “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.8 mål pr. kamp.

Det ligner en sejr til Schweiz, når de på Al Janoub Stadium åbner deres VM-turnering. De vil være skuffende, hvis ikke der venter tre point, men det kan blive en hård dyst for favoritterne. De har kniven på struben fra start, eftersom Cameroun bliver stillet overfor en massiv opgave allerede i deres første FIFA VM kamp. Det vil være stærkt bare at minimere det ventede nederlag.

Schweiz ligner et hold, som er i stand til at bygge videre på deres nuværende momentum, når Cameroun kommer forbi. Vi regner med, at førstnævnte vil være i stand til at sikre alle tre point her.

Facts og finurligheder for Schweiz v Cameroun.

  • 8 af Schweiz’s seneste 9 kampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Schweiz i 8 af de seneste 9 kampe
  • Schweiz var i vandt 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål
  • Schweiz vandt 3 af 4 af deres seneste kampe
  • Schweiz var i vandt 3 af de seneste 4 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 3.5
  • I de seneste 7 Cameroun kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 9 Cameroun kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Der er scoret imod Cameroun i 9 af de seneste 11 kampe
  • Cameroun har ikke vundet deres seneste 4 kampe

Stilling

Schweiz mod Cameroun – indbyrdes historik

Topscorer

Da en ny FIFA VM turnering kun lige har taget sin begyndelse, er det fortsat svært at sige, hvem der profilerer sig mest på målfronten. For både Schweiz og Cameroun er der dog masser af spændende spillere, og vi har oplistet nogle af de formstærke navne, der kan forventes på måltavlen.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Schweiz høstede tre point i 4 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 5 nederlag i denne serie. Cameroun sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 4 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Schweizs sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 2 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.5 mål i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Schweiz scorede kampens første mål i 5 af deres seneste 10 kampe. Cameroun scorede kampens åbningsmål i 6 af deres seneste 10 kampe.

Schweiz præsterede 2 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer.