Scotland mod Switzerland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Skotland forbereder sig på at møde Schweiz på onsdag på RheinEnergieStadion. Kampen er en del af runde to i gruppespillet af EM.

Skotland – Schweiz: Tips og odds

  • Skotland har ikke vundet 9 af 10 af deres seneste kampe
  • 6 af Skotland’s seneste 8 kampe havde over 3.5 mål
  • Der er scoret imod Skotland i 9 af de seneste 10 kampe
  • 6 af Skotland’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Skotland har ikke vundet deres seneste 4 kampe i EM
  • Schweiz har ikke tabt 13 af 14 af deres seneste kampe
  • Schweiz scorede i 14 af deres seneste 16 kampe
  • 6 af Schweiz’s seneste 7 kampe havde under 2.5 mål
  • I 5 af de seneste 6 kampe Schweiz har spillet i EM, har begge hold scoret
  • I de seneste 4 Schweiz kampe i EM, har summen af mål været over 2.5

Skotland – Schweiz: H2H

Deres seneste opgør mod hinanden var et brag af en duel, der endte med et målrigt 1-3 resultat. Det er ikke cifre, man ser hver dag, men ingen af os skulle have noget imod en gentagelse af målfesten den kommende onsdag. Skotland går til kampen mod Schweiz med en 0-0-1 statistik for deres seneste en møde. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 0%.

I en af de tidligere en kampe mellem Skotland og Schweiz scorede begge hold.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Skotland præsterede et gennemsnit på en mål, mens Schweiz snittede tre mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Skotlands sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.2 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.7 mål i disse kampe.

Skotland – Schweiz: Form

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Skotland i øjeblikket. Mod Gibraltar satte de sig igennem i en 0-2 sejr, før de spillede 2-2 mod Finland. I sidste runde gik de dog ned med 5-1 mod Tyskland. Skotland præsterede kun én sølle sejr af de seneste seks mulige landskampe. De spillede uafgjort to og tabte tre af disse, hvori de scorede otte mål og lukkede 15 ind.

Schweiz virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Estonia, der blev nedlagt 4-0. Herefter spillede de 1-1 mod Østrig, hvorpå Ungarn blev besejret 1-3. Schweiz vandt af deres seneste seks mulige landskampe, mens de spillede uafgjort to gange og led en nederlag. De scorede ni mål, mens de samtidig indkasserede tre mål.

Skotland – Schweiz: Målscorere og kort

Med bare ét mål i EM på det seneste er Callum McGregor ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Schweiz sætter deres lid til, at Xherdan Shaqiri kan vise tænder igen efter tre mål i de seneste seks kampe i EM.

Skotland – Schweiz: Startopstillinger

Skotland – Schweiz: Odds sammenligning