Tranmere tonser videre mod League One

Scunthorpe byder velkommen til Tranmere i League Two den kommende lørdag på Sands Venue Stadium. Som nummer 18 i stillingen har Scunthorpe indsamlet 46 point efter 37 kampe. Med 64 point har Tranmere for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 3.

Scunthorpe lurer på overraskelsen mod Tranmere på lørdag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Scunthorpe vanskelige at nedbryde.

Scunthorpe ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en middelmådig formkurve i de senere uger. Scunthorpe fik en 2-0 sejr mod Bradford, inden de spillede 0-0 mod Crawley for så at lide et 2-0 nederlag mod Carlisle i deres seneste kamp.

Scunthorpe forventes at komme tomhændede ud på den anden side af kampen på lørdag. Et udbytte på 1 sejr og 2 nederlag i de seneste 6 kampe hjemme kunne være bedre, hvorfor det ser svært ud her.

Tranmere håber på frisk start.

Tranmere ankommer til kampen den kommende lørdag på nakken af en virkelig dårlig formkurve i de senere uger. I deres tre foregående kampe spillede Tranmere 1-1 uafgjort mod Mansfield, hvorefter de led et 4-0 nederlag mod Cheltenham for senest at sikre 1-1 uafgjort mod Cambridge U.

Tranmere har på udebane taget 2 sejre i de seneste 6 kampe siden februar. De vil uden tvivl være stærkt opsatte på, at lægge endnu flere point til totalen den kommende lørdag.

Scunthorpe vs Tranmere h2h

Head-2-Head

En duel Tranmere ofte vinder

Tranmere havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i oktober 2020 i League Two.

  • Scunthorpe United er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Scunthorpe United er ubesejret i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • I 14 of 16 seneste Scunthorpe United kampe var antal mål UNDER 3.5;
  • I 10 seneste Scunthorpe United kampe i træk var antal mål UNDER 3.5.
  • Tranmere Rovers ikke vundet i de seneste 4 kampe i træk;
  • Tranmere Rovers ikke vundet i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • Tranmere Rovers har indkasseret mål i seneste 6 af 8 kampe;
  • Tranmere Rovers har scoret i seneste 5 af 7 kampe.