Senegal mod Holland – Optakt, Spilfiduser, Odds

Opgøret mellem Senegal og Holland fløjtes op på mandag på Al Thumama Stadium. Det er en af kampene i første runde af FIFA VM.

Det er åbningskampen ved FIFA VM for både Senegal og Holland og sidstnævnte vil være yderst opsat på at leve op til favoritværdigheden. Men mon ikke der er stor modstand i vente fra de motiverede outsidere? Mens hjemmeholdet Senegal ligger nummer 18 på FIFA verdensrangliste, ankommer gæsterne Holland til kampen på mandag som nummer 8.

Det er måske for optimistisk at tro på, at Senegal kan tage førstepladsen i deres gruppe, men det vil også være en kæmpe overraskelse at se dem slået ud allerede i puljen.

Holland går ind til slutrunden som storfavoritter hos bookmakerne til at både vinde deres gruppe samt nå langt ved turneringen.

Form Senegal mod Holland

Senegal er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 0-2 over Rwanda samt Bolivia. Serien blev dog bremset mod Iran i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Senegal var i stand til at vinde 7 af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort 1 gange. De led også 2 nederlag i denne serie.

Senegal ankommer til deres næste FIFA VM kamp i forrygende målform med intet mindre end 1.4 kasser i snit i deres seneste 8 kampe. De scorede i alt 11 gange, mens de også indkasserede 10. Det er i gennemsnit 1.3 mål imod per kamp, hvori de også holdt rent bur 1 gange.

Holland har været i kanonform i de seneste tre kampe, der ganske enkelt har kastet maksimumpoint af sig. Først blev Wales nedlagt 3-2, hvorpå Polen blev fejet til side med 0-2. Senest gik formen ud over Belgien, der blev slået med 1-0. Holland vandt 7af deres foregående 10 kampe og spillede 3gange uafgjort i en stime, der ikke kastede ét eneste nederlag af sig.

Holland går ind til deres kommende kamp med fine tal at fremvise fra deres foregående 10 opgør. Nydelige 2.6 mål pr. kamp, 26 kasser i alt, ville de fleste være tilfredse med. De måtte pille bolden ud ad eget net 15 gange, eller 1.5 gange pr. kamp, hvor de præsterede 2 clean sheets.

Senegal har en hård kamp i vente mod verdensranglistens nummer 8 Holland, der er kæmpe favoritter til at slippe af sted med en sejr. Vi tvivler på, at outsiderne har evnerne til at gøre mere end presse favoritterne til mere end et snævert nederlag.

Holland træder ind i FIFA VM på udkig efter at åbne med sejr i en kamp, hvor de er store favoritter til at nappe alle tre point. Senegal kunne godt ende med at få ørerne i maskinen, hvis førstnævnte ruller evnerne ud.

Facts og finurligheder for Senegal v Holland.

  • Senegal scorede i deres seneste 12 kampe
  • Senegal har ikke tabt 10 af 12 af deres seneste kampe
  • 5 af Senegal’s seneste 6 kampe havde under 3.5 mål
  • Senegal vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • 3 af Senegal’s seneste 4 kampe havde under 2.5 mål
  • Holland har ikke tabt 27 af 29 af deres seneste kampe
  • Holland scorede i 27 af deres seneste 28 kampe
  • Holland vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • I 6 af de seneste 8 kampe Holland har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Holland i 6 af de seneste 8 kampe

Senegal mod Holland – indbyrdes historik

Topscorer

Vinder – Uafgjort – Vinder

Senegal høstede tre point i 7 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 1 gange og led 2 nederlag i denne serie. Holland sikrede sig 7 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 3 gange samt 0 nederlag.

Holland har ramt en seriøst god formkurve, der siger 15 kampe i træk uden nederlag. Holland er på en stærk stime af 8 udekampe i streg uden nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev scoret over 2.5 mål i 6 af Senegals sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 3.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var over 2.5 mål i 6 af gæsternes seneste 10 kampe i denne sæson og de præsterede et gennemsnit på 2.3 mål i disse kampe. Holland scorede mindst én gang i deres 15 forudgående kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Holland har virkelig været klar fra første fløjt og scorede kampens første mål ikke færre end 8 gange i deres seneste 10 kampe. Værterne fra Senegal scorede det første mål i 3 af de seneste 10 kampe.