Serbien mod England – Optakt, Spilfiduser, Odds

Opgøret mellem Serbien og England fløjtes op den kommende søndag på Veltins-Arena. Det er en af kampene i første runde af EM.

Serbien – England: Tips og odds

  • Serbien scorede i 13 af deres seneste 15 kampe
  • Der er scoret imod Serbien i 9 af de seneste 10 kampe
  • 6 af Serbien’s seneste 8 kampe havde over 2.5 mål
  • Serbien har ikke vundet 3 af 4 af deres seneste kampe
  • England har ikke tabt 16 af 18 af deres seneste kampe
  • England scorede i 20 af deres seneste 22 kampe i EM
  • England scorede i 16 af deres seneste 18 kampe
  • 9 af England’s seneste 11 kampe i EM havde under 3.5 mål
  • England har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe i EM

Serbien – England: H2H

England vandt 2-1 sidste gang de to rivaler spillede mod hinanden og har helt sikkert planer om at hente tre point igen på søndag. Serbien vandt nul af deres seneste en kamp mod England, mens sidstnævnte vandt en af disse og resten endte uafgjort.

I en af de tidligere en kampe mellem Serbien og England scorede begge hold.

Der blev scoret over 2.5 mål i en kamp af de seneste en kamp mellem disse to hold. Serbien præsterede et gennemsnit på en mål, mens England snittede to mål i disse. Begge hold scorede en gang i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i otte af Serbiens sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.5 mål i gennemsnit i denne stime. Over 2.5 blev der scoret i fire af de forrige ti kampe, som England spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.

Serbien – England: Form

Serbien har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Cyprus med 0-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Østrig. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-3 over Sweden. Serbien vandt beskedne to af deres seneste seks mulige landskampe. Af de resterede fire spillede de uafgjort en gange og tabte tre, mens de scorede syv og lukkede ni mål ind.

England har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod Belgien, før de sejrede 3-0 mod Bosnia-Herzegovina. Desværre blev sejren fulgt op af et 0-1 nederlag mod Iceland. I deres seneste seks landskampe vandt England to sejre, mens de spillede to kampe uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede fem og scorede otte mål.

Serbien – England: Målscorere og kort

Veltins-Arena har været den bedste målskytte i EM for hjemmeholdet med undefined mål på det seneste. Serbien satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. England kigger til gengæld mod Harry Kane i håb om, at han kan udvide totalen på fire mål i hans seneste kampe i EM.

Serbien – England: Startopstillinger

Serbien – England: Odds sammenligning