Serbien mod Schweiz – Optakt, Spilfiduser, Odds

Opgøret mellem Serbien og Schweiz fløjtes op den kommende fredag på Stadium 974. Vi er fremme ved sidste runde af FIFA VM og alt skal afgøres.

Efter kampene i anden runde af gruppespillet er Serbien nummer 4 med 1 point, mens Schweiz har 3 point og er nummer 2. Serbien går ind til kampen på fredag som nummer 21, mens gæsterne fra Schweiz kommer som nummer 15 på FIFA verdensrangliste.

Selvom de er outsidere til at vinde gruppen ved FIFA VM, har Serbien en anstændig chance for at slippe igennem til næste runde via en andenplads. Det kræver “kun” en sejr over Schweiz.

Det ligner en hård kamp at slippe igennem gruppefasen. Schweiz går dog ind til kampen velvidende, at de har kvalitet i egne rækker, der er stærk nok til at skabe en overraskelse.

Form Serbien mod Schweiz

De seneste tre kampe har for Serbien givet lidt af hvert til kontoen. De startede med at banke Norge med 0-2, hvilket desværre blev fulgt op af et nederlag på 2-0 mod Brasilien. Deres seneste opgør, mod Cameroun, indbragte et point i en 3-3 kamp. Serbien høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie.

Serbien har godt med selvtillid, når det kommer til mål inden deres kommende kamp på fredag Deres seneste 4 kampe kastede fornemme 0.9 mål af sig pr. kamp, eller sammenlagt 9 garn. De lukkede 21 mål ind i samme tidsrum, et snit på 2.1 pr. kamp med clean sheets i 2 af dem.

Schweiz har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Ghana tabte de 0-2, hvorefter de vandt 1-0 over Cameroun. De var tilbage i rendestenen med et 1-0 nederlag mod Brasilien. Schweiz vandt beskedne 4sejre i deres seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne 1gange, mens de tabte 5kampe.

Schweiz vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 13 gange i deres seneste 10 opgør, eller 1.3 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 13 mål ind i de kampe, lig med et snit på 1.3 pr. kamp. De holdt målet rent 2 gange i denne stime.

Serbien går ind til sidste runde med et meget klart mål. Eftersom de kun er noteret for et point indtil videre, skal der vindes i deres sidste kamp, ellers er det farvel og tak. De står på tre point for deres første to kampe i FIFA VM turneringen i denne sæson. Schweiz kan derfor stadig nære håb om at kvalificere sig til næste runde.

I betragtning af hvor meget der er på spil, og i betragtning af hvor jævnbyrdige disse to hold virker på papiret, ligner det en potentiel fuser af en kamp. Begge vil være meget forsigtige med ikke at blotte sig og krydset frister til indsats her.

Facts og finurligheder for Serbien v Schweiz.

  • Serbien har ikke tabt 6 af 7 af deres seneste kampe
  • Serbien vandt 5 af 7 af deres seneste kampe
  • Serbien scorede i 6 af deres seneste 7 kampe
  • Der er scoret imod Serbien i 7 af de seneste 9 kampe
  • Serbien var i vandt 3 af deres seneste 4 kampe involveret i kampe med flere end 1.5 mål
  • 9 af Schweiz’s seneste 10 kampe havde under 3.5 mål
  • Schweiz var i vandt 4 af deres seneste 5 kampe involveret i kampe med færre end 2.5 mål
  • Schweiz vandt 4 af 5 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Schweiz i 8 af de seneste 10 kampe
  • Schweiz var i vandt 4 af de seneste 5 kampe involveret i opgør, hvor der blev scoret under 3.5

Stilling

Serbien mod Schweiz – indbyrdes historik

Serbien går til kampen mod Schweiz med en 0-1-1 statistik for deres seneste 3 møder. Det giver en sejrs-rate på 0%, hvilket måske er værd at have i baghovedet, inden man sætter sine væddemål.

Begge hold scorede i 3 af de seneste 3 kampe mellem Serbien og Schweiz.

Topscorer

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Aleksandar Mitrovic, der viser god form for Serbien. Han fandt vej til netmaskerne 2 gange i hans seneste kampe i FIFA VM. Dén total øger han gerne mod Schweiz.Gæsterne krydser fingre for Blerim Dzemaili til at score igen efter 1 FIFA VM mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Vinder – Uafgjort – Vinder

Serbien høstede tre point i 5 af deres foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag i denne serie. Schweiz sikrede sig 4 sejre i deres seneste 10 kampe, hvor det også blev til uafgjort 1 gange samt 5 nederlag.

Antal mål: Over – Under

Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i 6 af Serbiens seneste 10 kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 2.1 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.8 mål i disse kampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i 2 kampe af de seneste 3 kampe mellem disse to hold. Serbien præsterede et gennemsnit på 1.33 mål, mens Schweiz snittede 1.33 mål i disse. Begge hold scorede 3 gange i disse kampe.

BTTS & FIRST TO SCORE

Serbien scorede kampens første mål i 5 af deres seneste 10 opgør. Schweiz scorede kampens første kasse i 4 af deres foregående 10 kampe. Schweiz præsterede 2 sejre uden at lukke mål ind i deres seneste 10 kampe.