Sevilla kan revanchere nederlag mod svingende Barcelona i La Liga

Rampelyset er på både Sevilla og Barcelona, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Estadio R. Sanchez Pizjuan på tirsdag. Sevilla afsluttede sidste sæson placeret 4 med 77 point. I runde 4 står de overfor Barcelona, der lukkede sidste sæson ned som nummer 3 i La Liga med 79 point.

Med en placering som nummer 2 i stillingen har Sevilla samlet 37 point efter 17 kampe. På 27 point befinder Barcelona sig rangeret som nummer 7 for 17 afviklede kampe.

Sevilla har før opgøret på tirsdag et anstændigt gennemsnit på 1.8 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 18 mål samtidig med, at de indkasserede 9 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

Barcelona kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.7 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel den kommende tirsdag. De lavede selv 17 garn i takt med, at de måtte finde sig i 14 mål imod. Det giver et snit på 1.4 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 1 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Barcelona.

 • Sevilla scorede i 28 af deres seneste 30 hjemmekampe
 • Sevilla har ikke tabt 18 af 20 af deres seneste hjemmekampe
 • Sevilla vandt 7 af 9 af deres seneste hjemmekampe
 • Barcelona har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
 • I de seneste 3 kampe i træk Barcelona har spillet, har begge hold scoret
 • Der er scoret imod Barcelona i 9 af de seneste 11 udekampe
 • Sevilla har har ikke vundet i 26 af 28 seneste kampe mod Barcelona
 • Sevilla har scoret imod i 20 af de senest 22 kampe mod Barcelona
 • I 7 af de seneste 9 hjemmekampe Sevilla har spillet mod Barcelona har begge hold scoret
 • I 7 ud af 9 seneste Sevilla hjemmekampe mod Barcelona var antallet af mål over 2.5
 • I de seneste 3 Sevilla kampe mod Barcelona var summen af mål under 2.5

Form Sevilla mod Barcelona

Sevilla inde i god stime.

Sevilla virker i fin form før deres kommende opgave. Deres seneste tre kampe kastede først en sejr af sig mod Athletic Bilbao, der blev nedlagt 1-0. Herefter spillede de 1-1 mod CE Andratx, hvorpå Atletico Madrid blev besejret 2-1.

Barcelona fortsat skidt kørende.

Barcelona har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 3-0 mod Bayern München, hvorefter de opnåede 2-2 mod Osasuna. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 3-2 i opgøret mod Elche.

Sevilla v Barcelona Indbyrdes historik

Barcelona vandt 2-0 på udebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Estadio R. Sanchez Pizjuan i februar 2021 i La Liga. Bookmakerne har Sevilla som favoritter til sejren i dette opgør. Sevilla møder Barcelona med en historik imellem klubberne, der siger 0-3-7 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Barcelona har fået et mindre overtag i forhold til deres kommende modstander indenfor deres seneste 10 møder. Kampe som i øvrigt havde har haft en tendens til at byde på et større antal mål.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Sevilla og Barcelona hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 4. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point på tirsdag på Estadio R. Sanchez Pizjuan i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Rafa Mir når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 3 gange i seks kampe for Sevilla, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Memphis Depay har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Barcelona, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 8 mål.