Sevilla kan melde sig ind i titelkampen i opgør mod Bilbao

Sevilla tager på mandag imod Athletic Bilbao i La Liga på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Sevilla er placeret som nummer 4 i stillingen med 70 point for 33 kampe. Athletic Bilbao ligger til gengæld 28 point bagefter som nummer 10.

Athletic Bilbao lurer på overraskelsen mod Sevilla på mandag efter en god serie af kampe uden nederlag.

Sevilla i fantastisk form.

Sevilla er i godt humør, eftersom de seneste uger har indbragt et godkendt udbytte på 16 point ud af 18 mulige. Deres seneste tre kampe gav først Sevilla en 2-1 sejr mod Real Sociedad, herefter fulgte en 1-0 sejr mod Levante, mens de i den seneste kamp sikrede sig en 2-1 sejr mod Granada.

Sevilla virker brandvarme på eget græs og med 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar vil pointtab her uden tvivl føles som en skuffelse.

Athletic Bilbao håber på yderligere point til samlingen.

Der er vanskeligt at pege fingre ad Athletic Bilbao, da den seneste tids resultater i det store billede har levet op til forventningerne. Deres seneste tre kampe gav først Athletic Bilbao i en kedelig 0-0 kamp med Real Betis, herefter fulgte en 2-1 sejr mod Atletico Madrid, mens de i den seneste kamp delte point i en 2-2 uafgjort kamp mod Real Valladolid.

Med 1 sejr og 1 nederlag i de seneste 6 kampe ude kan præstationerne fra Athletic Bilbao vel bedst beskrives som anstændige og så heller ikke mere. Som følge heraf må de finde sig i en outsiderstatus i deres kommende udekamp.

Sevilla vs Athletic Bilbao h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

Sevilla tabte deres seneste indbyrdes møde i La Liga, da Athletic Bilbao noterede en sejr på 2-1. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Sevilla sikrede alle tre point via en sejr på 2-1. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 6 af de foregående 10 opgør. Med 5 sejre i 10 kampe i La Liga sætter Athletic Bilbao næsen op efter at føje yderligere point til kontoen, når de møder Sevilla.

  • Sevilla har vundet i de seneste 5 kampe i træk;
  • Sevilla er ubesejret i de seneste 8 kampe i træk;
  • Sevilla har vundet i de seneste 4 hjemmebane kampe i træk;
  • Sevilla har vundet i seneste 7 af 8 kampe.
  • Athletic Bilbao er ubesejret i de seneste 7 kampe i træk;
  • Athletic Bilbao ikke vundet i de seneste 5 udebane kampe i træk;
  • Athletic Bilbao er ubesejret i de seneste 3 udebane kampe i træk;
  • I 5 of 7 seneste Athletic Bilbao kampe var antal mål UNDER 3.5.

Bookmakerne tilbyder følgende gevinster på oddset for denne kamp: Sevilla giver 1.57 for en sejr, uafgjort betaler 4.00 retur, mens Athletic Bilbao giver 6.50 på oddset.