Sevilla kan skyde hul i Atleticos titeldrømme

Sevilla øjner muligheden for at lukke hullet til førerholdet i La Liga, Atletico Madrid, når de krydser klinger på Estadio R. Sanchez Pizjuan den 4. april. Sevilla er placeret som nummer 4 i tabellen med 55 point efter 28 kampe. Atletico Madrid indtager en 1. plads i stillingen med 66 point.

Der er behov for en sejr af Sevilla, hvis de skal forkorte afstanden i tabellen op til førerholdet Atletico Madrid på søndag.

Sevilla vanskelige at nedbryde.

Sevilla har spillet til par på det seneste, for at stjæle et udtryk fra golfens verden. Altså resultater mere eller mindre efter bogen igennem de seneste uger, det være sig både positive og negative. I deres seneste tre kampe vandt Sevilla 1-0 mod Real Betis, før de vandt en 2-0 sejr mod Elche for så senest at præstere en 1-1 mod Real Valladolid.

Deres nuværende stærke form hjemme, som siger 4 sejre i de seneste 6 kampe siden februar, kan være dét, der udgør forskellen for Sevilla den kommende søndag.

Atletico Madrid fortsætter pointhøsten.

Atletico Madrid går ind til kampen i håbet om at holde deres nuværende stærke momentum kørende med endnu et positivt resultat. I deres seneste tre kampe delte Atletico Madrid point i en 0-0 kamp mod Getafe, før de led et 2-0 nederlag mod Chelsea i Champions League for så senest at præstere en 1-0 sejr mod Deportivo Alaves.

Atletico Madrid har leveret godkendte resultater på udebane, og niveauet må bestemt ikke slækkes, hvis tre point skal blive deres på søndag.

Sevilla vs Atletico Madrid h2h

Head-2-Head

Målfest ligger ikke i kortene

Atletico Madrid havde mest at juble over i deres seneste duel, som de endte med at vinde 2-0 tilbage i januar 2021 i La Liga. Deres seneste indbyrdes kampe har haft en tendens til at lægge sig til den målfattige side med under 2.5 mål i 7 af de foregående 10 opgør. De har spillet 10 kampe mod hinanden i de seneste sæsoner og Atletico Madrid har en mindre mental fordel med fuld gevinst i 4 opgør. Sevilla nappede alle tre point i 1 møde, mens 5 opgør sluttede uafgjort i La Liga.

  • Sevilla er ubesejret i de seneste 3 kampe i træk;
  • Sevilla har vundet i seneste 7 af 8 hjemmebane kampe;
  • Sevilla har scoret i seneste 16 af 18 kampe;
  • I 7 of 9 seneste Sevilla kampe var antal mål UNDER 3.5.
  • Atletico Madrid er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • Atletico Madrid er ubesejret i de seneste 8 udebane kampe i træk;
  • Atletico Madrid har scoret i seneste 15 af 17 kampe;
  • I 6 of 8 seneste Atletico Madrid kampe var antal mål UNDER 3.5.