Sevilla mod Atletico Madrid i La Liga runde 18 – optakt, odds og spilfiduser

Sevilla vil forsøge at lukke noget af afstanden til Atletico Madrid i tabellen, når de på lørdag brager sammen på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Der er vigtige point på spil i forhold til kampen for en placering i top fire.

Som nummer 2 har Sevilla formået at skrabe 34 point sammen for 16 kampe. Med 29 point har Atletico Madrid for 16 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 4 i La Liga.

Atletico Madrid går ind til kampen mod Sevilla den kommende lørdag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Sevilla har før opgøret på lørdag et anstændigt gennemsnit på 1.6 mål i deres seneste 10 kampe. De scorede acceptable 16 mål samtidig med, at de indkasserede 9 mål. Det kaster et gennemsnit på 0.9 af sig pr. kamp, hvori de formåede at holde rent bur 5 gange.

Atletico Madrid kan fremvise et respektabelt gennemsnit på 1.8 scoringer for deres foregående 10 kampe, inden deres duel på lørdag. De lavede selv 18 garn i takt med, at de måtte finde sig i 13 mål imod. Det giver et snit på 1.3 pr. kamp, hvori de klarede rent bur 3 gange.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Atletico Madrid.

  • Sevilla scorede i 27 af deres seneste 29 hjemmekampe
  • Sevilla har ikke tabt 17 af 19 af deres seneste hjemmekampe
  • Sevilla vandt 6 af 8 af deres seneste hjemmekampe
  • Der er scoret imod Atletico Madrid i de seneste 17 udekampe
  • I 5 af de seneste 7 udekampe Atletico Madrid har spillet, har begge hold scoret
  • Sevilla har har ikke vundet i 19 af 21 seneste kampe mod Atletico Madrid
  • I 8 ud af 10 seneste Sevilla hjemmekampe mod Atletico Madrid var antallet af mål under 3.5
  • I 5 af de seneste 7 kampe Sevilla har spillet mod Atletico Madrid har begge hold scoret
  • Sevilla har scoret imod i 8 af de senest 9 kampe mod Atletico Madrid
  • I de seneste 3 Sevilla hjemmekampe mod Atletico Madrid var summen af mål under 2.5

Form Sevilla mod Atletico Madrid

Sevilla drømmer om mere.

Sevilla har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Salzburg gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 1-0. De revancherede de med en sejr på 1-0 over Athletic Bilbao, inden de senest spillede 1-1 mod CE Andratx.

Atletico Madrid håber på yderligere point til samlingen.

Det er alt eller intet for Atletico Madrid i øjeblikket, når man kigger tilbage på deres seneste tre kampe og desværre for dem mest “intet”. De gik tomhændede fra banen i et 1-2 nederlag mod Mallorca, hvortil de svarede igen mod FC Porto i en 1-3 sejr. Den seneste kamp bød på en ny skuffelse, da de tabte 2-0 mod Real Madrid.

I en kamp mellem to angiveligt jævnbyrdige klubber, med begge i nogenlunde samme form, ligner det et opgør, der kan gå alle veje. Derfor kan uafgjort hurtigt vise sig at indeholde den største værdi på oddset. Bookmakerne giver Sevilla 38% chance for at tage tre point mod Atletico Madrid. Det svarer til, at man får 2.60 på oddset for sejr til Sevilla, mens uafgjort giver 3.00 gange igen. Et væddemål på en udesejr til Atletico Madrid betaler dig pengene 2.90 gange igen på oddset.

Sevilla v Atletico Madrid Indbyrdes historik

Atletico Madrid tabte deres seneste indbyrdes møde i La Liga, da Sevilla noterede en sejr på 1-0. Det var dog førstnævnte, som slap bedst fra det forrige opgør, hvor Atletico Madrid sikrede alle tre point via en sejr på 2-0. Bookmakerne har Sevilla som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 2.60, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Sevilla38% chance for at banke Atletico Madrid. En pointdeling betaler 3.00 i gevinst på oddset, hvor imod Atletico Madrid udbetaler 2.90 i gevinst på oddset for en sejr. Sevilla møder Atletico Madrid med en historik imellem klubberne, der siger 2-4-4 for deres seneste 10 kampe i La Liga. De seneste 10 kampe mellem Sevilla og Atletico Madrid har generelt været forholdsvis jævnbyrdige opgør.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Sevilla og Atletico Madrid hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 18. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende lørdag på Estadio R. Sanchez Pizjuan i vente.

Topscorer i form

Hold øje med Rafa Mir når du søger en målmager, eftersom han virker ustoppelig. Han har været på pletten 2 gange i seks kampe for Sevilla, mens sæsontotalen læser 5 kasser lige nu.

Luis Suarez har stået det rette sted 2 gange i seks kampe for Atletico Madrid, som håber, at han kan føje yderligere til sæsontotalen på 7 mål.