Sevilla mod Atletico Madrid – Optakt, Spilfiduser, Odds

Når Atletico Madrid kommer til Estadio R. Sanchez Pizjuan til et opgør i La Liga den kommende søndag, håber Sevilla at kunne udnytte hjemmebanen til deres fordel.

Sevilla kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på en mål i deres seneste ti kampe. De scorede ti gange og indkasserede selv 18 mål. Det er 1.8 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur en gange.

Atletico Madrid er i øjeblikket anstændige målscorere med 15 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.5 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 13 mål, mens Atletico Madrid præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.3 mål pr. kamp.

Sevilla har vundet fire sejre, mens de har spillet otte uafgjorte og tabte desuden 11 kampe i denne sæson i La Liga. Sevilla har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Atletico Madrid har indtil videre præsteret 15 sejre og tre uafgjorte samt fem nederlag i La Liga.

Vores tip

  • Sevilla har ikke vundet deres seneste 10 hjemmekampe
  • Der er scoret imod Sevilla i de seneste 12 hjemmekampe
  • I 10 af de seneste 12 hjemmekampe Sevilla har spillet, har begge hold scoret
  • Sevilla har ikke vundet 15 af 17 af deres seneste kampe i La Liga
  • Der er scoret imod Sevilla i 17 af de seneste 18 kampe i La Liga
  • Atletico Madrid scorede i 27 af deres seneste 29 kampe
  • Atletico Madrid scorede i 17 af deres seneste 19 kampe i La Liga
  • 8 af Atletico Madrid’s seneste 9 udekampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • 9 af Atletico Madrid’s seneste 11 kampe i La Liga havde under 3.5 mål
  • Atletico Madrid har ikke tabt 9 af 11 af deres seneste kampe

Form Sevilla mod Atletico Madrid

Sevilla har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-0 mod Atletico Madrid, hvorefter de opnåede 1-1 mod Osasuna. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 1-2 i opgøret mod Rayo Vallecano. Sevilla er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede tre uafgjorte af sig samt tre nederlag. De indkasserede 11 mål og scorede selv fem.

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Atletico Madrid i øjeblikket. Mod Rayo Vallecano satte de sig igennem i en 2-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Real Madrid. I sidste runde gik de dog ned med 0-1 mod Athletic Bilbao. Atletico Madrid kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort en gange og led fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv seks.

Sevilla opnåede nul sejre og en point i de seneste syv kampe mod hold placeret i top seks i stillingen. De scorede fire gange i disse kampe, men lukkede også selv 14 ind. Atletico Madrid vandt syv af deres seneste syv opgør mod hold, der ligger blandt de nederste seks i stillingen i La Liga. De scorede 14 og indkasserede selv fire mål, hvilket samlet indbragte 21 point.

Sevilla vs Atletico Madrid – Seneste nyt

Sevilla kan i værste fald risikere at have hele 11 spillere på fraværslisten når de på søndag igen skal i kamp.

Tanguy Nianzou, Erik Lamela, Mariano Diaz, Kike Salas, Alejo Veliz, Nemanja Gudelj, Dodi Lukebakio, Mariano Diaz, Sergio Ramos, Suso og Marcos Acuna er blandt de 11 spillere, som mangler for Sevilla den kommende søndag.

Atletico Madrid må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i La Liga, da hele 11 har skavanker af varierende art. Blandt de fraværende spillere i Atletico Madrid-truppen, er Saul Niguez i straffeboksen efter lidt for mange karantænepoint.

Det er navne som Jose Gimenez, Cesar Azpilicueta, Marcos Paulo, Thomas Lemar, Gabriel Paulista, Memphis Depay og Vitolo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Sevilla mod Atletico Madrid – indbyrdes historik

Sevilla har ikke vundet en eneste af de seneste 6 opgør mod rivalerne Atletico Madrid. Med sejre på 1-0 og 6-1 i deres seneste to opgør mod Sevilla ser Atletico Madrid uden tvivl frem mod deres kommende udekamp med optimisme. Sevilla går til kampen mod Atletico Madrid med en 2-4-4 statistik for deres seneste ti møder. Det kan også omsættes til en sejrs-rate på 20%.

Atletico Madrid scorede i deres seneste 7 opgør mod Sevilla i La Liga. I seks af de tidligere ti kampe mellem Sevilla og Atletico Madrid scorede begge hold.

Sevilla mod Atletico Madrid Spiltips

Det har været en strålende sæson for Alvaro Morata så langt, da han har formået at banke flotte 13 kugler i kassen. Formen er også anstændig med fire garn i de seneste seks kampe, og Atletico Madrid sætter næsen op efter flere mål fra hans fødder mod Sevilla. Det virker i hvert fald ikke som en tosset idé at holde øje med Alvaro Morata på oddset til komme på tavlen igen.

Sevilla vandt beskedne nul sejre i deres seneste 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De delte point med gæsterne fem gange, mens de tabte fem kampe. Gæsterne fra Atletico Madrid vandt tre af deres seneste 10 udekampe, hvoraf to sluttede remis. De tabte desuden fem af disse udekampe. Sevilla har ikke været alt for gode til at holde rent bur på Estadio R. Sanchez Pizjuan, da de kun noterede sig nul sejre til nul i deres seneste 10 hjemmekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Sevilla har et gennemsnit på 0.9 mål i de opgør, har Atletico Madrid et snit på 1.7 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst fire gange. Der blev knaldet over 2.5 mål i kassen i seks af Sevillas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer, hvori de selv scorede 1.4 mål i gennemsnit. Der var gevinst på over 2.5 mål i fem af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de to mål i disse kampe.