Sevilla har opskriften på at nedlægge Barcelona

Både Sevilla og Barcelona vil forsøge at konsolidere deres position i stillingen, når de på lørdag brager sammen på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Som nummer 4 i stillingen har Sevilla indsamlet 48 point efter 23 kampe. Med 50 point har Barcelona for samme antal kampe gjort sig fortjent til en plads som nummer 3.

Sevilla er yderst opsatte på at vedligeholde det stærke momentum, de har fået opbygget på det seneste i La Liga.

Sevilla på fortsat vinderkurs.

Man skal stå tidligt op for at følge med Sevilla i øjeblikket, hvor de kan fremvise imponerende 5 sejre i de seneste 6 kampe. Sevilla sikrede sig en 1-0 sejr mod SD Huesca, hvorefter de led et 3-2 nederlag mod B. Dortmund i Champions League, inden de smadrede Osasuna 2-0 i deres foregående tre kampe.

Det kan måske undre en lille smule at se Sevilla vurderet outsider her hos bookmakerne, deres formidable 5 sejre i de seneste 6 hjemme kampe siden januar taget i betragtning. Modstanderen skal selvfølgelig tages med i betragtning, men de vil i hvert fald gøre deres til at gøre bookmakernes vurdering til skamme.

Barcelona håber på yderligere point til samlingen.

Der er ikke det store at udsætte på resultaterne for Barcelona igennem de senere uger i La Liga. Set i det store billede har de stort set levet op til forventningerne. I Barcelonas 3 seneste kampe har de været ude for et 4-1 nederlag mod PSG i Champions League, hvorpå fulgte en 1-1 mod Cadiz for senest at smadre Elche 3-0.

Der er ikke rigtigt noget at udsætte på Barcelona og deres form på udebane, som har givet 5 sejre i de seneste 6 kampe siden januar. Deres næste udekamp tilbyder en god mulighed for endnu et positivt resultat.

Sevilla vs Barcelona h2h

Respekten for rivalen vejede i sidste ende tungere end lysten til sejr, da Sevilla og Barcelona senest mødte hinanden i La Liga. En sejr havde lunet godt på begges konto, men kampen mundede ud i 1-1 på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Der er næsten mål-garanti, når Sevilla møder Barcelona, da 8 af de foregående 10 opgør sluttede med mindst tre mål. Barcelona synes at have et nærmest kærligt forhold til Sevilla, som de har besejret 7 gange i de 10 seneste opgør i La Liga.

  • Sevilla har vundet i de seneste 6 kampe i træk;
  • Sevilla har vundet i de seneste 5 hjemmebane kampe i træk;
  • Sevilla er ubesejret i de seneste 6 hjemmebane kampe i træk;
  • Sevilla har vundet i seneste 7 af 8 kampe.
  • Barcelona er ubesejret i de seneste 14 kampe i træk;
  • Barcelona har vundet i de seneste 6 udebane kampe i træk;
  • Barcelona har vundet i seneste 8 af 9 kampe;
  • Barcelona har vundet i seneste 6 af 7 udebane kampe.