Sevilla mod Cadiz i La Liga runde 34 – optakt, odds og spilfiduser

Sevilla skal teste formen af mod Cadiz den kommende fredag, når de mødes i La Liga på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Med en placering som nummer 3 i stillingen har Sevilla samlet 63 point efter 33 kampe. På 31 point befinder Cadiz sig rangeret som nummer 17 for 33 afviklede kampe.

Cadiz går ind til kampen mod Sevilla på fredag med håbet om at hale ind på de foranliggende i tabellen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Det er ikke sådan, at Sevilla ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 15 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 1.5 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 11 mål imod, et gennemsnit på 1.1 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Cadiz ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 9 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 0.9 pr. kamp. De indkasserede 8 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 6 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Cadiz.

 • Sevilla har ikke tabt 23 af 25 af deres seneste hjemmekampe
 • Sevilla scorede i 28 af deres seneste 30 hjemmekampe
 • Sevilla vandt 5 af 7 af deres seneste hjemmekampe
 • Sevilla har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Sevilla i 5 af de seneste 6 kampe
 • Cadiz har ikke tabt 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Cadiz har ikke vundet 5 af 6 af deres seneste udekampe
 • Cadiz scorede i 5 af deres seneste 6 kampe
 • Cadiz scorede i 6 af deres seneste 8 udekampe
 • Der er ikke scoret imod Cadiz i 5 af de seneste 7 kampe
 • Sevilla har vandt i de 4 seneste kampe i træk mod Cadiz
 • Sevilla har har ikke tabt i de 5 seneste kampe i træk mod Cadiz
 • Sevilla har scorede i de seneste 4 kampe i træk de har spillet mod Cadiz
 • I 3 ud af 4 seneste Sevilla kampe mod Cadiz var antallet af mål over 2.5
 • Sevilla har ikke scoret imod i 4 af de senest 5 kampe mod Cadiz

Form Sevilla mod Cadiz

Sevilla håber på yderligere point til samlingen.

Sevilla har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Granada med 4-2. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 3-2 mod Real Madrid. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 3-2 over Levante.

Cadiz drømmer om mere.

Cadiz har været frem og tilbage i deres sidste tre kampe og desværre lidt mere tilbage end frem. Mod Real Betis tabte de 1-2, hvorefter de vandt 0-1 over Barcelona. De var tilbage i rendestenen med et 2-3 nederlag mod Athletic Bilbao.

Sevilla v Cadiz Indbyrdes historik

Sevilla formåede at holde buret rent i deres seneste opgør mod Cadiz i La Liga. I begge løb de også med tre point, da de vandt 1-0 i januar 2022 og 3-0 i januar 2021. Sevilla møder Cadiz med en historik imellem klubberne, der siger 4-1-0 for deres seneste 5 kampe i La Liga. I de foregående 5 kampe mellem Sevilla og Cadiz bød 3 af dem på mere end to mål. Begge klubber scorede desuden mål i 1 af de 10 kampe.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Sevilla og Cadiz hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 34. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Estadio R. Sanchez Pizjuan i vente.

Der blev scoret over 2.5 mål i 4 af Sevilla’s sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.3 mål i gennemsnit i denne stime.

Sevilla mod Cadiz – Hold øje med…

Jesus Corona har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med 2 mål på det seneste. Sevilla satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Cadiz kigger til gengæld mod Lucas Perez i håb om, at han kan udvide totalen på 2 mål i hans seneste kampe i La Liga.