Sevilla mod Cadiz – Optakt, Spilfiduser, Odds

Sevilla byder velkommen til Cadiz i La Liga den kommende lørdag på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Der er blevet scoret flittigt i Sevillas seneste kampe og i begge ender af banen. I deres seneste fire kampe kom begge hold på tavlen, hvilket gør det oplagt at kigge efter oddsene på det scenarie på lørdag.

Når det kommer til mål, er Sevilla ikke det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne ti gange i deres seneste ti kampe, hvilket er lig med en mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 13 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Cadiz er i øjeblikket anstændige målscorere med 11 kasser i deres seneste ti kampe eller 1.1 mål i gennemsnit. Deres modstandere stod i samme periode for 14 mål, mens Cadiz præsterede tre “clean sheets”. De indkasserede i snit 1.4 mål pr. kamp.

Sevilla har vundet tre sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i La Liga. Sevilla har ikke holdt rent bur i deres seneste 8 kampe på stribe.

Cadiz kigger på tre sejre, samt syv uafgjorte såvel som syv nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Cadiz.

  • Sevilla scorede i deres seneste 12 kampe
  • 9 af Sevilla’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla har ikke tabt 8 af 9 af deres seneste kampe
  • 7 af Sevilla’s seneste 8 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Der er scoret imod Sevilla i 11 af de seneste 13 hjemmekampe
  • 10 af Cadiz’s seneste 12 udekampe havde under 3.5 mål
  • Cadiz har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste udekampe
  • Cadiz scorede i 10 af deres seneste 12 kampe
  • I de seneste 3 Cadiz kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 4 Cadiz kampe, har summen af mål været under 3.5

Form Sevilla mod Cadiz

Sevilla har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Getafe med 2-1. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-1 mod Girona. De var dog tilbage på sejrskurs i den seneste opgave, der blev vundet 0-1 over Deportivo Alaves. Sevilla var kun i stand til at vinde én af deres seneste seks ligakampe på eget græs, mens to sluttede uafgjort og de led tre nederlag. De stod selv for fem mål, men indkasserede samtidig otte.

Cadiz går ind til deres kommende duel som ubesejret i deres seneste tre kampe. Det startede med en 1-1 pointdeling mod Almeria, før de nedlage Valencia med 0-1. Mod Elche blev der delt i porten i en 1-1 kamp. De håbede på ikke at blive alt for involveret i nedrykningskampen i La Liga i denne sæson, men deres form er elendig og Cadiz har kurs mod bunden. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Cadiz to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede otte og scorede fem mål.

Sevilla opnåede fem point for deres seneste tre møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede fire og lukkede tre mål ind. Cadiz sikrede sig en sejre fra to scorede mål og fire indkasserede i deres seneste fire kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem fem point til kontoen.

Sevilla vs Cadiz – Seneste nyt

Sevilla kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Cadiz.

Alex Telles, Thomas Delaney, Marcao og Jesus Corona er alle ude af truppen, som Sevilla tager imod Cadiz med på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Cadiz ser ud til at skulle se bort fra fem spillere til truppen, som den kommende lørdag møder Sevilla.

Det er navne som David Gil, Juan Cala, Victor Chust, Jon Ander og Joseba Zaldua, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Sevilla mod Cadiz – indbyrdes historik

Cadiz formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 6 kampe mod Sevilla. Det seneste indbyrdes opgør i La Liga mellem Sevilla og Cadiz fandt sted i abril 2022. Kampen gik ikke over i historien, men gav dog en stærk gevinst på oddset via resultatet 1-1. Bookmakerne har Sevilla som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.70, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Sevilla59% chance for at banke Cadiz. En pointdeling betaler 3.75 i gevinst på oddset, hvor imod Cadiz udbetaler 5.00 i gevinst på oddset for en sejr. Uafgjort kan meget vel være vejen at gå her, da deres seneste møder har været meget jævnbyrdige opgør. Sevilla vandt otte af de seneste otte opgør, mens Cadiz vandt nul af de foregående seks kampe. Der er odds 1.70 på en sejr til hjemmeholdet.

Sevilla scorede mindst én gang i de seneste 5 indbyrdes opgør mod Cadiz i La Liga. Begge hold scorede i to af de seneste seks kampe mellem Sevilla og Cadiz.

Sevilla mod Cadiz Spiltips

Kigger man mulighederne for en målscorer igennem, bør man overveje at stoppe ved Rafa Mir, der viser god form for Sevilla. Han fandt vej til netmaskerne to gange i hans seneste kampe i La Liga. Dén total øger han gerne mod Cadiz.Gæsterne krydser fingre for Lucas Perez til at score igen efter to La Liga mål i deres seneste kampe i denne turnering.

Sevilla var i stand til at vinde tre af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også fire nederlag i denne serie. Cadiz sejrede i to af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort tre gange og led fem nederlag. Målene flyder rimeligt frit for Sevilla på hjemmebane i øjeblikket, og i begge ender af banen. Begge hold fandt vej til netmaskerne i seks af deres seneste 10 kampe her, mens det gav gevinst i fire af Cadizs seneste 10 udekampe.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste seks kampe mellem disse to hold. Sevilla præsterede et gennemsnit på 2.01 mål, mens Cadiz snittede 0.34 mål i disse. Begge hold scorede to gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Sevillas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.4 mål på vejen. Over 2.5 blev der scoret i fem af de forrige ti kampe, som Cadiz spillede på tværs af alle turneringer. De formåede at levere et gennemsnit på 1.6 mål i disse kampe.