Sevilla og Chelsea skal placere førstepladsen

For anden gang i klubbernes historie står Sevilla overfor Chelsea i Champions League sammenhæng. Første gang var selvfølgelig i den omvendte kamp i gruppe E, som de to klubber har sat sig tungt på. Onsdag aften kan de afgøre, hvem der skal have førstepladsen og bookmakerne forudser en jævnbyrdig kamp. Der er således 2.65 på oddset på såvel ude- som hjemmesejr.

Det er selvfølgelig ikke så mærkeligt, at jævnbyrdigheden er udtalt, også på oddset. De har begge 10 point og deres første opgør sluttede ikke bare uafgjort men også 0-0. Desuden har Sevilla noget med engelske modstandere. Af deres seneste seks uafgjorte kampe i Champions League, stod de fire mod klubber fra Premier League.

Chelsea har under Frank Lampards ledelse scoret i alle deres seks udekampe i hans regeringstid. Kommer de på tavlen onsdag aften, behøver de ikke engang vinde for at tage førstepladsen. En uafgjort kamp med mål scoret undervejs vil gøre dem bedre indbyrdes end spanierne.

Alle ved, at det kan vise sig kostbart senere hen i turneringen ikke at vinde gruppespillet. Bare spørg Chelsea, der som følge af andenpladsen i sidste års gruppespil løb ind i Bayern München i 1/8-finalen. Vi ser derfor en ny forsigtig kamp for os og spiller under 2.5 mål.

Flere interessante tips