Formsvage Dortmund gæster super-Sevilla

Mens Sevilla måtte tage til takke med andenpladsen i gruppespillet efter suveræne Chelsea, vandt Borussia Dortmund deres gruppespil i efterårets Champions League. Det har gjort dem til modstandere i denne første knock out-runde, hvor de åbner duellen onsdag aften kl. 21.00 på Ramon Sanchez Pizjuan.

Borussia Dortmund lurer på overraskelsen mod Sevilla den kommende onsdag, men hjemmeholdet er i vanvittig god form.

Sevilla i forrygende form.

Sevilla rider på toppen af en formkurve og fortsætter med at feje det meste modstand til side. Sevillas 3 seneste kampe startede med en 3-0 sejr mod Getafe, efterfulgt af en 2-0 sejr mod Barcelona pokalturneringen, hvorefter de senest nedlagde SD Huesca 1-0.

Håbet før sæsonen hed metal, og dertil synes formen at være lige, hvor den skal være for Sevilla.

Sevilla har været tæt på urørlige på hjemmebane med 6 sejre i de seneste 6 kampe. De kunne godt ligne et stærkt værdi-spil på oddset til at sætte tre point på kontoen.

B. Dortmund fortsat skidt kørende.

Borussia Dortmund går ind til kampen i håbet om endelig at få afsluttet den skuffende stime, de på det seneste har leveret. Borussia Dortmund sikrede sig en 3-2 sejr mod Paderborn efter forlænget spilletid i pokalturneringen. Herefter tabte de 2-1 mod Freiburg, inden de senest måtte nøjes med 2-2 mod Hoffenheim i deres foregående tre kampe.

Håbet før sæsonen hed metal, og det kan de skyde en hvid pind efter, hvis ikke der sker en drastisk ændring af formen.

Borussia Dortmund har på på udebane bare præsteret beskedne 2 sejre i de seneste 6 kampe siden december. Der skal sandsynligvis en del mere gnist på, hvis de skal have tre point med hjem på onsdag.

Sevilla vs B. Dortmund h2h

Det er første gang, at Borussia Dortmund møder Sevilla i Champions League. De mødte dog hinanden helt tilbage i 2010 i Europa League, hvor Sevilla gik videre.

  • B. Dortmund er ubesejret i de seneste 5 kampe i træk;
  • B. Dortmund har vundet i seneste 4 af 5 kampe;
  • B. Dortmund har scoret i seneste 11 af 13 kampe;
  • I 4 of 6 seneste B. Dortmund kampe var antal mål OVER 2.5.

Bookmakerne har en tro på, at det kan blive målrigt i denne kamp og tilbyder 1.91 på oddset for over 2.5 mål. Det svarer til 52% chance for mindst tre mål i denne duel. Hvis du foretrækker et spil på få mål, kan du hente 1.91 på oddset for under 2.5 mål.

Statistics