Sevilla mod Elche i La Liga runde 24 – optakt, odds og spilfiduser

Sevilla skal teste formen af mod Elche den kommende fredag, når de mødes i La Liga på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Det lugter af tre point til førstnævnte, som sigter imod at konsolidere sig i toppen. Sidstnævnte har dog næppe planer om at overgive sig frivilligt, og point her kan give et stærkt boost til selvtilliden.

Sevilla er placeret som nummer 2 i tabellen med 46 point efter 22 kampe. Elche ligger på en placering som nummer 14 i stillingen med 26 point ovenpå deres 22 opgør.

Elche går ind til kampen mod Sevilla den kommende fredag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Sevilla ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 13 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.3 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 9 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.9 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Elche ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 15 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.5 pr. kamp. De indkasserede 14 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.4 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 2 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Elche.

  • Sevilla scorede i 31 af deres seneste 33 hjemmekampe
  • Sevilla har ikke tabt 21 af 23 af deres seneste hjemmekampe
  • Sevilla har ikke vundet deres seneste 3 kampe
  • I 7 af de seneste 9 udekampe Elche har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Elche i 11 af de seneste 13 udekampe
  • I de seneste 5 Sevilla kampe mod Elche var summen af mål under 3.5
  • Sevilla har scorede i de seneste 7 kampe i træk de har spillet mod Elche
  • Sevilla har vandt i de 3 hjemme seneste kampe i træk mod Elche
  • Sevilla har har ikke tabt i 6 af 7 seneste kampe mod Elche
  • I de seneste 7 Sevilla kampe mod Elche var summen af mål over 1.5

Form Sevilla mod Elche

Sevilla fortsætter pointhøsten.

Det er ikke helt skidt for Sevilla, men heller ikke helt godt, når man ser tilbage på de seneste tre kampe. De fik smæk med 2-1 mod Real Betis, hvorefter de nappede point via 1-1 mod Valencia. Senest blev det til endnu en pointdeling, denne gang 2-2 mod Celta Vigo.

Elche vanskelige at nedbryde

Elche ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 0-0 mod Real Madrid. Herefter var de oppe imod Real Madrid i en kamp, der sluttede 2-2. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Deportivo Alaves, som blev nedlagt med 3-1.

Sevilla v Elche Indbyrdes historik

Der var gevinst på oddset, hvis du satsede på uafgjort, da Sevilla senest mødte Elche på Estadio Martinez Valero. Ingen af de to klubber formåede nemlig at gribe overtaget i kampen, der emmede ud i en 1-1. Sevilla går ind til opgøret med en historik mod Elche, der siger 4-2-1 for deres seneste 7 kampe i La Liga. Af de seneste 7 kampe mellem Sevilla og Elche kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 4 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Stillingen i La Liga inden den kommende runde 24 fortæller os, hvor Sevilla og Elche ligger placeret i forhold til hinanden. Det kan give et godt overblik over, hvor meget der er på spil inden deres indbyrdes opgør. Det bliver uden tvivl en interessant duel om de tre point på fredag på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Hold øje med…

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Rafa Mir. Han har vist flaget for Sevilla med 6 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Elche har til gengæld forhåbninger om, at Lucas Boye kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 7 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.