Sevilla mod Elche – Optakt, Spilfiduser, Odds

Der er optræk til endnu et spændende opgør i La Liga, når Sevilla tager imod Elche på Estadio R. Sanchez Pizjuan den kommende lørdag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er 12 point og fem pladser.

Sevilla har vundet fire sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden otte kampe i denne sæson i La Liga.

Elche har indtil videre præsteret nul sejre og seks uafgjorte samt 12 nederlag i La Liga. Elche kiksede med at holde buret rent i deres seneste 23 kampe.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Elche.

  • Sevilla scorede i deres seneste 14 kampe
  • 11 af Sevilla’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla har ikke tabt 10 af 11 af deres seneste kampe
  • 8 af Sevilla’s seneste 9 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla vandt 7 af 9 af deres seneste kampe
  • 12 af Elche’s seneste 13 kampe havde under 3.5 mål
  • I de seneste 7 Elche udekampe, har summen af mål været under 3.5
  • Elche har ikke vundet 11 af 13 af deres seneste udekampe
  • I de seneste 5 Elche kampe, har summen af mål været under 2.5
  • Der er scoret imod Elche i 11 af de seneste 13 udekampe

Form Sevilla mod Elche

Sevilla er helt klar til at møde enhver modstander i øjeblikket efter syv point i de seneste tre kampe. De sejrede med henholdsvis 0-1 og 1-0 over Deportivo Alaves samt Cadiz. Serien blev dog bremset mod Osasuna i sidste kamp, hvor det sluttede uafgjort 1-1. Sevilla opnåede to hjemmesejre i deres foregående seks ligakampe på hjemmebane. De spillede uafgjort to gange og led to nederlag, mens de scoredeseks og lukkede seks mål ind.

Det er ikke helt skidt, men heller ikke helt godt for Elche, når man kigger tilbage på de seneste tre kampe. De tabte først 0-1 mod Celta Vigo, hvorefter de opnåede et point efter 1-1 mod Cadiz. Senest satte de et point mere på tavlen efter 1-1 mod Osasuna. Elche formåede ikke at vinde en eneste af deres seneste seks udekampe i La Liga. De opnåede tre uafgjorte og tabte tre, hvori de indkasserede 11 og scorede syv mål.

Sevilla opnåede otte point for deres seneste fire møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede to sejre, scorede fem og lukkede tre mål ind. Elche sikrede sig nul sejre fra to scorede mål og fem indkasserede i deres seneste fire kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem en point til kontoen.

Sevilla vs Elche – Seneste nyt

Sevilla kan have op til fire fraværende spillere, når de den kommende lørdag skal i kamp mod Elche.

Alex Telles, Thomas Delaney, Marcao og Jesus Corona er alle ude af truppen, som Sevilla tager imod Elche med på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Elche ser ud til at skulle se bort fra tre spillere til truppen, som på lørdag møder Sevilla.

Alex Collado, Josan og John Nwankwo bliver sandsynligvis ikke bliver klar til at rejse med Elche, når de drager til Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Sevilla mod Elche – indbyrdes historik

Elche har kun trukket sig sejrrigt ud af en af de seneste 8 indbyrdes opgør mod Sevilla. Sevilla plejer at nyde at møde Elche, med fem sejre i de seneste otte kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.53.

Sevilla scorede mindst én gang i de seneste 8 indbyrdes opgør mod Elche i La Liga. I de seneste otte indbyrdes opgør mellem Sevilla og Elche fandt begge vej til netmaskerne fire gange.

Sevilla mod Elche Spiltips

Sevilla høstede tre point i fire af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort tre gange og led tre nederlag i denne serie. Elche sikrede sig to sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort tre gange samt fem nederlag. I deres seneste 10 udekampe præsterede Elche to sejre til nul.

Der blev scoret over 2.5 mål i tre kampe af de seneste otte kampe mellem disse to hold. Sevilla præsterede et gennemsnit på 1.9 mål, mens Elche snittede 0.64 mål i disse. Begge hold scorede fire gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i seks af Sevillas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 2.3 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i fire af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.