Sevilla mod F.C. København Betting Odds, Statistik, Form, Spilfiduser

Sevilla skal op imod F.C. København på tirsdag i en duel på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Spændingen tager til, da vi er fremme ved næstsidste runde i gruppespillet af Champions League turneringen i denne sæson.

De har indtil videre kun opnået 2 point, så Sevilla er nødt til at hæve niveauet, hvis de skal hente deres første sejr i Champions League. Det er ikke længere muligt at nå næste runde i denne turnering, men en tredjeplads er stadig en mulighed.

Når det kommer til mål, er Sevilla ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 7 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 0.7 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 14 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 1.4 pr. kamp med 3 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er F.C. København ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 13 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp. De indkasserede 18 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 1.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Sevilla mod F.C. København Optakt

Bedømt ud fra deres seneste tre kampe, kan vi forvente lidt af hvert for Sevilla i øjeblikket. Mod Mallorca satte de sig igennem i en 0-1 sejr, før de spillede 1-1 mod Valencia. I sidste runde gik de dog ned med 3-1 mod Real Madrid. Sevilla har kun én hjemmesejr at fremvise for deres anstrengelser i deres seneste seks hjemmekampe på Estadio R. Sanchez Pizjuan. De opnåede uafgjort 1 gange og tabte 4 af disse, hvori de scorede 7 og indkasserede 14 mål.

Efter tre point fra tre uafgjorte kampe i deres seneste tre opgaver, er F.C. København på udkig efter en sejr. Mod Brøndby IF spillede de 1-1, før de også delte point med Hobro IK i en 1-1 kamp. Ny remis fulgte, da de spillede 1-1 mod FC Midtjylland. F.C. København kan bare fremvise én sejr i deres seneste seks udekampe i ligaen, hvori de også spillede uafgjort 2 gange og led 3 nederlag. De indkasserede 10 mål og scorede selv 3.

Såvel Sevilla som F.C. København har lige lovlig vanskeligt ved at holde buret rent i disse tider. Vi sætter derfor næsen op efter en kamp med scoringer af begge parter.

Facts og finurligheder for Sevilla v F.C. København.

  • Sevilla har ikke vundet 13 af 15 af deres seneste kampe
  • Der er scoret imod Sevilla i 13 af de seneste 15 kampe
  • Sevilla har ikke vundet deres seneste 6 hjemmekampe
  • I de seneste 3 kampe i træk Sevilla har spillet, har begge hold scoret
  • Der er scoret imod Sevilla i de seneste 6 hjemmekampe
  • F.C. København tabte deres seneste 5 udekampe
  • F.C. København har ikke vundet 9 af 11 af deres seneste kampe
  • F.C. København har ikke vundet deres seneste 6 udekampe
  • Der er scoret imod F.C. København i 8 af de seneste 10 udekampe
  • F.C. København har ikke tabt 3 af 4 af deres seneste kampe

Sevilla vs F.C. København – Seneste nyt

I skrivende stund skulle der kun være to spillere, som ikke er til rådighed for Sevilla, når de skal i aktion mod F.C. København.

Tanguy Nianzou og Jesus Corona er alle ude af truppen, som Sevilla tager imod F.C. København med på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

F.C. København må muligvis finde sig i at undvære mere end en håndfuld spillere med problemer forud for deres næste opgave i Champions League, da hele 2 har skavanker af varierende art. Davit Khocholava, Kevin Diks og Zeca har samlet for mange kort sammen og må derfor sidde over i den næste F.C. København-kamp på grund af karantæne.

Det er navne som Mathew Ryan, Nicolai Boilesen, Mamoudou Karamoko, Denis Vavro, Rasmus Falk, Zeca og Akinkunmi Amoo, der må se til fra sidelinjen, i stedet for at rejse med til Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Sevilla mod F.C. København – indbyrdes historik

Hverken Sevilla eller F.C. København formåede at sætte sig afgørende igennem i deres seneste opgør i Champions League. Rivalerne måtte begge lade sig nøje med et point til kontoen i en 0-0 kamp. Bookmakerne har Sevilla som favoritter til sejren i dette opgør. Den bedste pris for en sejr på oddset i skrivende stund hedder 1.50, hvilket svarer til, at bookmakerne giver Sevilla67% chance for at banke F.C. København. En pointdeling betaler 4.20 i gevinst på oddset, hvor imod F.C. København udbetaler 6.50 i gevinst på oddset for en sejr. Sevilla vandt 0 af deres foregående 1 kamp mod F.C. København, mens sidstnævnte vandt 0 af disse og resten sluttede uafgjort. Bookmakernes bedste odds på en uafgjort er 4.20 i skrivende stund.

Sevilla mod F.C. København Spiltips

Selvom det kun er blevet til ét mål i seks Champions League kampe, håber Sevilla stadig på, at 1 kan finde vejen til netmaskerne og hellere før end siden. I mellemtiden sætter F.C. København deres lid til, at 1 kan terrorisere hjemmeholdets defensiv og doble op på det ene mål, han scorede i de seneste seks Champions League kampe.

Sevilla høstede tre point i 2 af deres foregående 10 hjemmekampe på tværs af alle turneringer. De spillede uafgjort 4 gange og led 4 nederlag i denne serie. F.C. København sikrede sig 2 sejre i deres seneste 10 udekampe, hvor det også blev til uafgjort 2 gange samt 6 nederlag. Sevilla præsterede 2 sejre uden at indkassere et eneste mål i deres foregående 10 kampe på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Der blev scoret over 2.5 mål i 3 af Sevillas sidste 10 kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i 4 af gæsternes foregående 10 kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.2 mål i disse kampe.