Sevilla mod Getafe i La Liga runde 20 – optakt, odds og spilfiduser

Det er toppen af tabellen, som møder den nedre del på Estadio R. Sanchez Pizjuan den kommende søndag. Det er en kamp, hvor vi forventer, at Sevilla som minimum konsoliderer placeringen i den sjove ende af stillingen mod Getafe.

Som nummer 2 har Sevilla formået at skrabe 41 point sammen for 19 kampe. Med 18 point har Getafe for 19 opgør gjort sig fortjent til en plads som nummer 16 i La Liga.

Getafe går ind til kampen mod Sevilla på søndag med håbet om at hale ind på hjemmeholdet i stillingen i La Liga. Opgaven er selvsagt ikke nem, men omvendt en god mulighed for gæsterne til at vise, hvad de indeholder.

Når det kommer til mål, er Sevilla ikke just det mest profilerede hold i øjeblikket. De formåede blot at score beskedne 14 gange i deres seneste 10 kampe, hvilket er lig med 1.4 mål pr. kamp. De tillod i samme tidsrum 7 mål imod. Det svarer til et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 5 clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Getafe ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne 10 gange i deres foregående 10 kampe, et gennemsnit på 1 pr. kamp. De indkasserede 7 mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.7 pr. kamp. De klarede at holde målet rent 5 gange i denne serie.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Getafe.

 • Sevilla scorede i 29 af deres seneste 31 hjemmekampe
 • Sevilla har ikke tabt 19 af 21 af deres seneste hjemmekampe
 • Sevilla vandt 6 af 8 af deres seneste kampe
 • I 3 af de seneste 4 kampe Sevilla har spillet, har begge hold scoret
 • Getafe har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste udekampe
 • Der er scoret imod Getafe i 10 af de seneste 12 udekampe
 • I de seneste 10 Sevilla kampe mod Getafe var summen af mål under 3.5
 • Sevilla har vandt i de 5 seneste kampe i træk mod Getafe
 • Sevilla har scorede i 13 af de senest 15 hjemmekampe mod Getafe
 • Sevilla har har ikke tabt i 8 af 9 seneste hjemmekampe mod Getafe
 • I de seneste 11 Sevilla hjemmekampe mod Getafe var summen af mål over 1.5

Form Sevilla mod Getafe

Sevilla bøjer sig ikke.

Sevilla ser rigtigt solide ud for tiden efter at have gået ubesejret igennem deres seneste tre kampe. De spillede først 1-1 mod Barcelona. Herefter var de oppe imod Cadiz i en kamp, der sluttede 1-0. Den seneste opgave kastede tre point af sig mod Real Zaragoza, som blev nedlagt med 2-0.

Getafe bøjer sig ikke.

Getafe har seks point at fremvise for deres seneste tre kampe, der åbnede med nederlag på 5-0 til Atletico Baleares. De svarede stærkt igen mod Osasuna, som blev slået 1-0, før de sejrede 1-0 over Real Madrid.

Sevilla v Getafe Indbyrdes historik

Ikke bare vandt Sevilla deres seneste to kampe mod Getafe i La Liga. De præsterede også et “clean sheet” på vejen med 1-0 i August 2021 og 3-0 i February 2021. Sevilla går ind til opgøret med en historik mod Getafe, der siger 6-2-2 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Af de seneste 10 kampe mellem Sevilla og Getafe kom over 2.5 mål ud med gevinst på oddset 3 gange. Desuden scorede begge hold mål i 2 af disse 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Sevilla og Getafe hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 20. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende søndag på Estadio R. Sanchez Pizjuan i vente.

Flere mål i vente

I forsøget på at ramme en målscorer kan der være værdi i Rafa Mir. Han har vist flaget for Sevilla med 5 mål for sæsonen og stod desuden for 2 i de seneste seks kampe.

Getafe har til gengæld forhåbninger om, at Enes Unal kan holde sit momentum ved lige. Han er noteret for 6 mål i alle turneringer indtil videre, samt 2 i de seneste seks.