Sevilla mod Getafe – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Sevilla og Getafe, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Estadio R. Sanchez Pizjuanpå søndag.

Det er ikke sådan, at Sevilla ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne otte mål i de foregående ti opgør, hvilket svarer til 0.8 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 13 mål imod, et gennemsnit på 1.3 pr. kamp med en clean sheets undervejs.

Hvad målscoring angår, er Getafe ikke det mest elektriske hold lige for tiden. De præsterede kun at score beskedne ti gange i deres foregående ti kampe, et gennemsnit på en pr. kamp. De indkasserede otte mål i disse kampe, hvilket er lig med et gennemsnit på 0.8 pr. kamp. De klarede at holde målet rent fem gange i denne serie.

Sevilla har vundet to sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden syv kampe i denne sæson i La Liga. Sevilla har ikke holdt rent bur i deres seneste 6 kampe på stribe.

Getafe har indtil videre præsteret fire sejre og fem uafgjorte samt seks nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Getafe.

  • Sevilla scorede i 16 af deres seneste 17 kampe
  • Sevilla har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • Sevilla har ikke vundet 10 af 12 af deres seneste hjemmekampe
  • 9 af Sevilla’s seneste 11 kampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla har ikke tabt deres seneste 6 kampe
  • 10 af Getafe’s seneste 12 kampe havde under 2.5 mål
  • 7 af Getafe’s seneste 8 udekampe havde under 2.5 mål
  • 10 af Getafe’s seneste 12 kampe havde under 3.5 mål
  • 7 af Getafe’s seneste 8 udekampe havde under 3.5 mål
  • Getafe har ikke tabt 6 af 8 af deres seneste udekampe

Form Sevilla mod Getafe

Sevilla har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Det startede med et nederlag på 1-2 mod Real Sociedad, hvorefter de opnåede 1-1 mod Celta Vigo. Deres seneste kamp indbragte tre point, da de sejrede 0-5 i opgøret mod Linares Deportivo. Sevilla er uden sejr i deres seneste seks hjemmekampe, der kastede to uafgjorte af sig samt fire nederlag. De indkasserede ti mål og scorede selv tre.

Getafe har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 2-2 kamp mod CD San Roque de Lepe, før de sejrede 2-0 mod Mallorca. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-2 nederlag mod Levante. De drømte om en placering i midten af tabellen, men Getafe kan meget snart være nødt til at re-justere planen for at undgå nedrykning. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Getafe to sejre, mens de spillede to uafgjort. De led to nederlag, mens de indkasserede syv og scorede fem mål.

Sevilla opnåede fem point for deres seneste tre møder med hold, der ligger blandet de nederste seks i stillingen. De opnåede en sejre, scorede fem og lukkede fire mål ind. Getafe sikrede sig en sejre fra fire scorede mål og fire indkasserede i deres seneste fire kampe mod hold, der ligger placeret blandt de nederste seks. Dette indbragte dem fem point til kontoen.

Sevilla vs Getafe – Seneste nyt

Sevilla kan have op til fire fraværende spillere, når de på søndag skal i kamp mod Getafe.

Alex Telles, Thomas Delaney, Marcao og Jesus Corona er alle ude af truppen, som Sevilla tager imod Getafe med på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Getafe ser ud til blot at mangle en enkelt spillere for at have alle mand til rådighed, når de møder Sevilla på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Mauro Arambarri rejser ikke med Getafe til deres kommende udekamp, da han plejer en skade.

Sevilla mod Getafe – indbyrdes historik

Getafe formåede ikke at vinde én eneste af deres foregående 6 kampe mod Sevilla. Getafe var ikke i stand til at trænge igennem defensiven hos Sevilla i deres seneste tre møder i La Liga. Sidstnævnte endte med at vinde 1-0, 1-0 og 3-0 i disse tre opgør. Sevilla slog Getafe syv gange i deres seneste ti meetings. I det seneste møde nappede Sevilla en 1-0 sejr mod deres kommende modstander på søndag. Bookmakerne tilbyder odds 1.75 på ny hjemmesejr.

Sevilla holdt buret rent i de 6 seneste opgør i La Liga mod Getafe. Begge hold scorede i en af de seneste ti kampe mellem Sevilla og Getafe.

Sevilla mod Getafe Spiltips

Erik Lamela har været den bedste målskytte i La Liga for hjemmeholdet med to mål på det seneste. Sevilla satser på ham til at skinne igennem igen i deres kommende kamp. Getafe kigger til gengæld mod Enes Unal i håb om, at han kan udvide totalen på to mål i hans seneste kampe i La Liga.

Sevilla var i stand til at vinde to af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også fem nederlag i denne serie. Getafe sejrede i fire af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort to gange og led fire nederlag. Sevilla scorede kun kampens første mål to gange i deres seneste 10 kampe på Estadio R. Sanchez Pizjuan. Getafe scorede kampens første kasse i fem af deres seneste 10 udekampe.

Der var under 2.5 mål i tre kampe af de forgange ti kampe mellem de to klubber her. Mens Sevilla har et gennemsnit på 1.3 mål i de opgør, har Getafe et snit på 0.6 mål, og begge hold til ikke at score gav gevinst ni gange. Der blev scoret over 2.5 mål i fem af Sevillas seneste ti kampe på tværs af alle turneringer. De scorede i gennemsnit 2.3 mål på vejen. Der var gevinst på over 2.5 mål i to af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 1.1 mål i disse kampe.