Sevilla mod Granada i La Liga runde 31 – optakt, odds og spilfiduser

Sevilla er store favoritter til at tage alle tre point i kampen på Estadio R. Sanchez Pizjuan på fredag. Gæsterne fra Granada ankommer ikke med en formkurve i La Liga, som på nogen måde kan matche favoritternes.

Sevilla indtager en plads som nummer 4 i tabellen med 57 point efter 30 kampe. På de 30 runder Granada har afviklet, har de indsamlet 29 point og ligger nummer 16 i stillingen.

Både Sevilla og Granada har måttet udholde en del flere skuffelser på det seneste end godt er i La Liga. Begge går ind til rundens duel på udkig efter et resultat, der kan opbygge den foreslåede moral igen.

Det er ikke sådan, at Sevilla ligefrem sætter ild til ligaen i øjeblikket på målfronten. De scorede forholdsvis beskedne 9 mål i de foregående 10 opgør, hvilket svarer til 0.9 mål pr. kamp. De lukkede samtidig 7 mål imod, et gennemsnit på 0.7 pr. kamp med 4 clean sheets undervejs.

Granada vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score 9 gange i deres seneste 10 opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede 21 mål ind i de kampe, lig med et snit på 2.1 pr. kamp. De holdt målet rent 1 gange i denne stime.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Granada.

 • Sevilla har ikke tabt 26 af 28 af deres seneste hjemmekampe
 • Sevilla scorede i 26 af deres seneste 28 hjemmekampe
 • Sevilla vandt 4 af 5 af deres seneste hjemmekampe
 • Sevilla har ikke vundet 6 af 8 af deres seneste kampe
 • Granada har ikke vundet 10 af 11 af deres seneste kampe
 • Der er scoret imod Granada i 14 af de seneste 16 kampe
 • Granada tabte 7 af 9 af deres seneste kampe
 • Sevilla har scorede i 15 af de senest 17 kampe mod Granada
 • I 9 ud af 10 seneste Sevilla kampe mod Granada var antallet af mål under 3.5
 • Sevilla har vandt i 6 af 7 seneste hjemmekampe mod Granada
 • I 5 ud af 6 seneste Sevilla kampe mod Granada var antallet af mål under 2.5
 • I 6 ud af 8 seneste Sevilla hjemmekampe mod Granada var antallet af mål over 2.5

Form Sevilla mod Granada

Sevilla drømmer om at stoppe ringe stime.

Bare ét point forhindrer Sevilla i at have gået tomhændede igennem deres seneste tre kampe. De fik tæsk 1-0 af West Ham, før de sikrede det ene point i en 0-0 kamp mod Real Sociedad. Nyt nederlag ventede i den seneste opgave mod Barcelona, som satte sig igennem med 1-0.

Granada drømmer om at stoppe ringe stime.

Granada har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. Mod Elche gik de tomhændede fra banen efter et nederlag på 0-1. De revancherede de med en sejr på 2-3 over Deportivo Alaves, inden de senest spillede 2-2 mod Rayo Vallecano.

Sevilla v Granada Indbyrdes historik

Granada vandt 1-0 på hjemmebane, da de to klubber sidste gang stod overfor hinanden på Estadio Nuevo Los Carmenes i oktober 2021 i La Liga. Bookmakerne har Sevilla som favoritter til sejren i dette opgør på Estadio R. Sanchez Pizjuanden kommende fredag. Sevilla møder Granada med en historik imellem klubberne, der siger 4-1-5 for deres seneste 10 kampe i La Liga. Over 2.5 mål gav gevinst på oddset 4 gange i de seneste 10 kampe mellem Sevilla og Granada. Begge hold var på tavlen 5 gange i deres seneste 10 møder.

Stilling i La Liga

Tabellen i La Liga giver os et overblik over, hvordan Sevilla og Granada hver især ligger placeret i forhold til hinanden. Det siger også lidt om, hvad der eventuelt er på spil for begge parter, før de tørner sammen i runde 31. Der er næppe tvivl om, at vi har et fascinerende opgør om de tre point den kommende fredag på Estadio R. Sanchez Pizjuan i vente.

Sevilla mod Granada – Hold øje med…

Med bare ét mål i La Liga på det seneste er Ivan Rakitic ivrig efter igen at komme på tavlen. Den kommende kamp præsenterer en god mulighed for at træde i karakter. Granada sætter deres lid til, at Luis Milla kan vise tænder igen efter 2 mål i de seneste seks kampe i La Liga.