Sevilla mod Mallorca – Optakt, Spilfiduser, Odds

Rampelyset er på både Sevilla og Mallorca, når rivalerne krydser klinger i forsøget på at lægge point til deres respektive samlinger. De mødes denne gang i La Liga på Estadio R. Sanchez Pizjuanden kommende lørdag.

Et kig på stillingen i turneringen viser, at den nuværende forskel mellem de to hold her er syv point og seks pladser.

Sevilla fik en seriøs øretæve i deres seneste kampe, og vil være tændte for at revanchere sig selv på lørdag. Mallorca bør have en særdeles vanskelig kamp i vente.

Sevilla kommer til deres næste La Liga kampe med et beskedent gennemsnit på 1.1 mål i deres seneste ti kampe. De scorede 11 gange og indkasserede selv 14 mål. Det er 1.4 mål i snit pr. kamp, hvori de holdt rent bur to gange.

Mallorca vælter ikke mål ind i en lind strøm i øjeblikket. De formåede blot at score ni gange i deres seneste ti opgør, eller 0.9 i gennemsnit pr. kamp. De lukkede syv mål ind i de kampe, lig med et snit på 0.7 pr. kamp. De holdt målet rent fem gange i denne stime.

Sevilla har vundet fem sejre, mens de har spillet seks uafgjorte og tabte desuden ni kampe i denne sæson i La Liga.

Mallorca kigger på otte sejre, samt fire uafgjorte såvel som otte nederlag i La Liga.

Vores tip

Facts og finurligheder for Sevilla v Mallorca.

  • Sevilla scorede i deres seneste 16 kampe
  • 13 af Sevilla’s seneste 15 kampe havde under 3.5 mål
  • 9 af Sevilla’s seneste 10 hjemmekampe havde under 3.5 mål
  • Sevilla har ikke tabt 11 af 13 af deres seneste kampe
  • Sevilla har i vandt 3 af de seneste 4 kampe ikke indkasseret et mål
  • Mallorca har i tabte de seneste 3 ude kampe i træk ikke scorede et mål
  • I de seneste 8 Mallorca kampe, har summen af mål været under 2.5
  • I de seneste 9 Mallorca kampe, har summen af mål været under 3.5
  • Mallorca var i tabte de seneste 3 ude kampe i træk involveret i opgør med færre end 0.5 mål
  • I de seneste 6 Mallorca udekampe, har summen af mål været under 2.5

Form Sevilla mod Mallorca

Sevilla har prøvet lidt af hvert i deres seneste tre kampe, som indbragte fire point. De delte point i 1-1 kamp mod Osasuna, før de sejrede 3-0 mod Elche. Desværre blev sejren fulgt op af et 3-0 nederlag mod Barcelona. Sevilla præsterede tre hjemmesejre af de seneste seks mulige i ligaen. Af de resterede tre kampe sluttede en uden vinder, mens de tabte to, hvori de scorede otte og indkasserede fem mål.

Mallorca har været lidt frem og tilbage i deres seneste tre kampe, hvor de åbnede med at banke Celta Vigo med 1-0. Det viste sig vanskeligt at følge op på, da de tabte med 2-0 mod Cadiz. De var dog tilbage på sejrs-kurs i den seneste opgave, der blev vundet 1-0 over Real Madrid. I deres seneste seks udekampe i La Liga vandt Mallorca to sejre, mens de spillede nul uafgjort. De led fire nederlag, mens de indkasserede syv og scorede fire mål.

Mallorca noterede sig fem point efter en sejre i deres seneste seks kampe mod hold placeret blandt de nederste seks i tabellen. De scorede fire mål, men indkasserede også otte selv.

Sevilla vs Mallorca – Seneste nyt

Sevilla kan have op til tre fraværende spillere, når de på lørdag skal i kamp mod Mallorca.

Alex Telles, Marcao og Jesus Corona er alle ude af truppen, som Sevilla tager imod Mallorca med på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Sevilla mod Mallorca – indbyrdes historik

Sevilla har blot indkasseret et enkelt nederlag i de seneste 10 indbyrdes opgør mod Mallorca. I det seneste opgør mellem disse to løb Sevilla med de tre point i en 0-1 kamp, og mon ikke vi roligt kan regne med, at de planlægger noget lignende den kommende lørdag. Sevilla plejer at nyde at møde Mallorca, med fem sejre i de seneste ti kampe. Bookmakernes bedste odds lige nu på en hjemmesejr siger 1.83.

I de seneste 5 indbyrdes opgør i La Liga imellem Sevilla og Mallorca blev der scoret højst to mål. Begge hold scorede i fem af de seneste ti kampe mellem Sevilla og Mallorca.

Sevilla mod Mallorca Spiltips

Marcos Acuna har været stærk for Sevilla i den senere tid med to mål, hvad der selvføgelig gør ham til et varmt emne på målscorer-markedet. Mallorca håber, at Daniel Rodriguez kan finde skarpheden frem igen oven på en mål i de seneste seks kampe.

Sevilla var i stand til at vinde fem af deres seneste 10 kampe foran eget publikum, mens de spillede uafgjort tre gange. De led også to nederlag i denne serie. Mallorca sejrede i seks af deres foregående 10 udekampe, spillede uafgjort nul gange og led fire nederlag. Sevilla præsterede fire sejre uden at indkassere mål i deres seneste 10 kampe på Estadio R. Sanchez Pizjuan.

Der blev scoret over 2.5 mål i fire kampe af de seneste ti kampe mellem disse to hold. Sevilla præsterede et gennemsnit på 1.5 mål, mens Mallorca snittede 0.8 mål i disse. Begge hold scorede fem gange i disse kampe. Der blev scoret over 2.5 mål i syv af Sevillas sidste ti kampe på tværs af alle turneringer, og de præsterede at score 1.8 mål i gennemsnit i denne stime. Der var gevinst på over 2.5 mål i en af gæsternes foregående ti kampe på tværs af alle turneringer. I gennemsnit scorede de 0.7 mål i disse kampe.